Повезане вести

Легендарни италијан коментарисао групу Србије: „Поздрав мојим пријатељима из Србије, биће сјајна група за гледање“! (видео)…

Легендарни италијан коментарисао групу Србије: „Поздрав мојим пријатељима из Србије, биће сјајна група за гледање“! (видео)…

Хот спорт 03.04.2022
Нападач коментарисао Орлове! Одмах после церемоније жреба у Дохи, члан медија тима ФСС Небојша Петровић разговарао је са легендарним асом Јувентуса и италијанске репрезентације Алесандром Дел Пјером: ”Знамо да су на овом нивоу… »
Легендарни Дел Пјеро нахвалио Србију

Легендарни Дел Пјеро нахвалио Србију

Вести онлине 03.04.2022
Одмах после церемоније жреба у Дохи, члан медија тима ФСС Небојша Петровић разговарао је са легендарним асом Јувентуса и италијанске репрезентације Алесандром Дел Пјером. Легендарни Италијан је изнео своје утиске о Светском… »
Дел Пјеро прокоментарисао Србију, а онда и Влаховића: "Није тако леп као ја"

Дел Пјеро прокоментарисао Србију, а онда и Влаховића: "Није тако леп као ја"

Спортске.нет 03.04.2022
Легендарни италијански нападач Алесандро Дел Пјеро сусрео се у Дохи са представницима Фудбалског савеза Србије који су решили да га упитају да прокоментарише "орлове". Како је познато, селекција Србије ће на Мундијалу у Русији… »
Дел Пјеро: Влаховић и ја нисмо за поређење

Дел Пјеро: Влаховић и ја нисмо за поређење

Спорт клуб 03.04.2022
Легендарни италијански фудбалер Алесандро Дел Пјеро у разговору за Фудбалски савез Србије изнео је своје утиске о групи у којој ће се такмичити репрезентација Србије на Светском првенству. „Знамо да су на овом нивоу такмичења… »
Дел Пјеро поздравио Србију, па почео о влаховићу: Навијаће за нас, али у једном је бољи од Душана! (видео)

Дел Пјеро поздравио Србију, па почео о влаховићу: Навијаће за нас, али у једном је бољи од Душана! (видео)

Мондо 03.04.2022
Некадашњи фудбалер Јувентуса Алесандро Дел Пјеро причао о Србији, нападачу његовог тима, Мундијалу... Некадашњи фудбалер Јувентуса Алесандро Дел Пјеро причао о Србији, нападачу његовог тима, Мундијалу... Италија поново неће… »
Легендарни дел пјеро хвалио Србију: Влаховић је сјајан, имате одличне играче! (видео)

Легендарни дел пјеро хвалио Србију: Влаховић је сјајан, имате одличне играче! (видео)

Вечерње новости 03.04.2022
Фото: Принтскрин Инстаграм/алессандроделпиеро Некадашњи нападач Јувентуса говорио је о шансама Србије на Мондијалу у Катару. - Знамо да су на овом нивоу такмичења све групе подједнако тешке. Пласман на Светско првенство… »

Вести дана »