Повезане вести

Жика Јакшић написао тестамент, данима плаче: Више не може да живи сам, сина и снајку доселио код себе

Жика Јакшић написао тестамент, данима плаче: Више не може да живи сам, сина и снајку доселио код себе

Свет & Скандал 03.04.2022
Жика Јакшић одлучио је да напише тестамент како би обезбедио оба сина и био сигуран да ће све што је у животу створио отићи у праве руке. Након развода од друге жене Дајане Пауновић живи сам, али однедавно му друштво праве… »
Жика Јакшић написао тестамент: Открио коме ће припасти кућа на Бежанији

Жика Јакшић написао тестамент: Открио коме ће припасти кућа на Бежанији

Нова 03.04.2022
У жељи да све што је стекао оде у праве руке, Жика Јакшић већ је написао тестамент, што је посебно забринуло његове синове. Након развода са Дајаном Пауновић Жика је неколико година живео сам, а онда се у његову вилу на… »
Жика Јакшић написао тестамент: Ево коме ће припасти кућа на Бежанији, станови и фирме

Жика Јакшић написао тестамент: Ево коме ће припасти кућа на Бежанији, станови и фирме

Блиц 03.04.2022
У жељи да све што је стекао оде у праве руке, Жика Јакшић већ је написао тестамент, што је посебно забринуло његове синове. Након развода са Дајаном Пауновић Жика је неколико година живео сам, а онда се у његову вилу на… »

Вести дана »