Povezane vesti
Žika Jakšić napisao testament, danima plače: Više ne može da živi sam, sina i snajku doselio kod sebe
Svet & Skandal 03.04.2022
Žika Jakšić odlučio je da napiše testament kako bi obezbedio oba sina i bio siguran da će sve što je u životu stvorio otići u prave ruke. Nakon razvoda od druge žene Dajane Paunović živi sam, ali odnedavno mu društvo prave stariji i sin i snajka koji su… »
Žika Jakšić napisao testament: Otkrio kome će pripasti kuća na Bežaniji
Nova 03.04.2022
U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je napisao testament, što je posebno zabrinulo njegove sinove. Nakon razvoda sa Dajanom Paunović Žika je nekoliko godina živeo sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin… »
Žika Jakšić napisao testament: Evo kome će pripasti kuća na Bežaniji, stanovi i firme
Blic 03.04.2022
U želji da sve što je stekao ode u prave ruke, Žika Jakšić već je napisao testament, što je posebno zabrinulo njegove sinove. Nakon razvoda sa Dajanom Paunović Žika je nekoliko godina živeo sam, a onda se u njegovu vilu na Bežanijskoj kosi uselio sin… »
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepepena
N1 Info pre 57 minutajoš 17 povezanih

Aksios: Tramp, Putin i Zelenski za istim stolom već za par dana? Poznat mogući datum sastanka tri predsednika
Dnevnik pre 17 minutajoš 17 povezanih

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 7 povezanih

Nastavlja se borba s požarima u Crnoj Gori, najteže u Piperima i Kučima
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih

Putnici zaglavljeni! Na granicama Srbije čekanja i do 120 minuta: Ovi granični prelazi su najkritičniji
Blic pre 12 satijoš 5 povezanih