Povezane vesti
Pevaćeš i dalje za 82 evra! Dara Bubamara odbrusila pevačici koja je bacila oko na njenog bivšeg - Mala pevka, žao mi je
Mondo 04.04.2022
Nema zezanja s Darom! Nema zezanja s Darom! Nakon priče da je bivši dečko Dare Bubamare, dvadesetak godina mlađi Toni, "bacio oko" na pevačicu Saru Reljić, kao i da je ona kriva za Darin raskid s njim, oglasila se i novosadska pevačica. Sara je priznala… »
"Neupućena je": Dara zapretila mlađoj koleginici koja se viđala sa njenim bivšim, a sada se oglasila i Sara: "Rekao mi je da…
Blic 04.04.2022
Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' i pevačica Sara Reljić, navodno je, kako pišu domaći mediji, bila razlog raskida između Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija. Dara se odmah oglasila ovim povodom i žestoko isprozivala Reljićevu… »
Zaratile zbog mladog Tonija! Dara je isprozivala da peva za 82 €, oglasila se Sara: Otkrila da li su i dalje u kontaktu
Mondo 04.04.2022
Evo šta mlađa pevačica ima da poruči starijoj koleginici. Evo šta mlađa pevačica ima da poruči starijoj koleginici. Dara Bubamara i Sara Reljić zaratile su zbog bivšeg dečka Novosađanke, mladog biznismena Tonija. Dara se Sari obratila na Instagramu… »
Toni muva Saru a Dara joj preti: „Mala pevaljko od 82 evra samo me spomeni“
Svet & Skandal 04.04.2022
Bivši dečko Dare Bubamare prevario je pevačicu. Razlog je navodno njena mlađe koleginice, Sara Reljić. Kao bomba odjeknula je vest da se mlada nada estrade, Sara Reljić viđala s Tonijem i to iza Darinih leđa. Sve je počelo zbog lajkova na društvenim… »
Dara Bubamara odbrusila suparnici: Pevaćeš ti za 82 evra
Nova 04.04.2022
Koleginice zaratile zbog dečka. Pevačica Sara Reljić, navodno je, bila razlog razdora između folkerke Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija. Sara je i sama istakla da je par puta izašla sa Tonijem, ali da on tada nije bio sa Darom u… »
Pevaćeš ti za 82 €! Dara Bubamara zaratila sa Sarom Reljić zbog mlađanog Tonija! Besno joj se obratila, čak pale i pretnje!…
Kurir 04.04.2022
Bivša učesnica rijalitija ''Zadruga'' i pevačica Sara Reljić, navodno je, kako pišu domaći mediji, bila jabuka razdora između folkerke Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija. Ona sama je istakla da je par puta izašla sa Tonijem, ali da… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Radio sto plus pre 54 minutajoš 30 povezanih
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 32 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih