Повезане вести

Певаћеш и даље за 82 евра! Дара Бубамара одбрусила певачици која је бацила око на њеног бившег - Мала певка, жао ми је

Певаћеш и даље за 82 евра! Дара Бубамара одбрусила певачици која је бацила око на њеног бившег - Мала певка, жао ми је

Мондо 04.04.2022
Нема зезања с Даром! Нема зезања с Даром! Након приче да је бивши дечко Даре Бубамаре, двадесетак година млађи Тони, "бацио око" на певачицу Сару Рељић, као и да је она крива за Дарин раскид с њим, огласила се и новосадска… »
"Неупућена је": Дара запретила млађој колегиници која се виђала са њеним бившим, а сада се огласила и Сара: "Рекао ми је да…

"Неупућена је": Дара запретила млађој колегиници која се виђала са њеним бившим, а сада се огласила и Сара: "Рекао ми је да…

Блиц 04.04.2022
Бивша учесница ријалитија ''Задруга'' и певачица Сара Рељић, наводно је, како пишу домаћи медији, била разлог раскида између Даре Бубамаре и њеног две деценије млађег дечка Тонија. Дара се одмах огласила овим поводом и жестоко… »
Заратиле због младог Тонија! Дара је испрозивала да пева за 82 €, огласила се Сара: Открила да ли су и даље у контакту

Заратиле због младог Тонија! Дара је испрозивала да пева за 82 €, огласила се Сара: Открила да ли су и даље у контакту

Мондо 04.04.2022
Ево шта млађа певачица има да поручи старијој колегиници. Ево шта млађа певачица има да поручи старијој колегиници. Дара Бубамара и Сара Рељић заратиле су због бившег дечка Новосађанке, младог бизнисмена Тонија. Дара се Сари… »
Тони мува Сару а Дара јој прети: „Мала певаљко од 82 евра само ме спомени“

Тони мува Сару а Дара јој прети: „Мала певаљко од 82 евра само ме спомени“

Свет & Скандал 04.04.2022
Бивши дечко Даре Бубамаре преварио је певачицу. Разлог је наводно њена млађе колегинице, Сара Рељић. Као бомба одјекнула је вест да се млада нада естраде, Сара Рељић виђала с Тонијем и то иза Дариних леђа. Све је почело због… »
Дара Бубамара одбрусила супарници: Певаћеш ти за 82 евра

Дара Бубамара одбрусила супарници: Певаћеш ти за 82 евра

Нова 04.04.2022
Колегинице заратиле због дечка. Певачица Сара Рељић, наводно је, била разлог раздора између фолкерке Даре Бубамаре и њеног две деценије млађег дечка Тонија. Сара је и сама истакла да је пар пута изашла са Тонијем, али да он… »
Певаћеш ти за 82 €! Дара Бубамара заратила са Саром Рељић због млађаног Тонија! Бесно јој се обратила, чак пале и претње!…

Певаћеш ти за 82 €! Дара Бубамара заратила са Саром Рељић због млађаног Тонија! Бесно јој се обратила, чак пале и претње!…

Курир 04.04.2022
Бивша учесница ријалитија ''Задруга'' и певачица Сара Рељић, наводно је, како пишу домаћи медији, била јабука раздора између фолкерке Даре Бубамаре и њеног две деценије млађег дечка Тонија. Она сама је истакла да је пар пута… »

Вести дана »