Povezane vesti
Snažna poruka NATO savezu iz Rusije: "Momci, posmatramo vas, imajte to na umu" (foto)
Pravda 04.04.2022
Generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin ocenio je povodom 4. aprila, dana kada je formiran NATO, da Alijansa predstavlja glavnu pretnju svetu. "Voleo bih da se moji stari poznanici sa posla u Briselu, posebno Stoltenberg, na rođendan NATO-a zadive… »
Rogozin objavio satelitski snimak sedišta NATO Šef Roskosmosa time poslao poruku članicama Alijanse!
Kurir 04.04.2022
Šef ruske svemirske agencije Roskosmos objavio je na Tviteru satelitski snimak sedišta NATO-a povodom godišnjice osnivanja alijanse. Dmitrij Rogozin je upozorio članice NATO-a da upamte da ih Rusija posmatra iz svemira. „4. aprila 1949. rođen je… »
Rogozin NATO-u: Ne zaboravite, Rusija vas posmatra iz svemira
Nova 04.04.2022
Generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin ocenio je povodom 4. aprila, dana kada je formiran NATO, da Alijansa predstavlja glavnu pretnju svetu i pozvao njene članice da zapamte da ih Rusija posmatra iz svemira. „Voleo bih da se moji stari… »
Dimitrij Rogozin o NATO-u: Momci posmatramo vas iz svemira
Euronews 04.04.2022
Generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin ocenio je povodom 4. aprila, dana kada je formiran NATO, da Alijansa predstavlja glavnu pretnju svetu i pozvao njene članice da zapamte da ih Rusija posmatra iz svemira. "Voleo bih da se moji stari poznanici… »
Rogozin uputio poruku NATO: Ne zaboravite, posmatramo vas iz svemira
Telegraf 04.04.2022
Rogozin je uz objavu podelio i satelitski snimak sedišta Alijanse u Briselu. Generalni direktor Roskosmosa Dmitrij Rogozin ocenio je povodom 4. aprila, dana kada je formiran NATO, da Alijansa predstavlja glavnu pretnju svetu i pozvao njene članice da… »
Vesti dana »
![„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“](https://nstatic.net/442/38925442velofv.jpg)
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 40 minutajoš 6 povezanih
![Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU](https://nstatic.net/349/38923349thvkjg.jpg)
Podnet optužni predlog protiv troje osumnjičenih za napad na studente FDU
Vreme pre 4 satijoš 19 povezanih