Povezane vesti
Danica Maksimović otkrila zbog čega se nikada nije udala: Mnogi su me osuđivali
Nova 04.04.2022
Glumica je više od 40 godina u vanbračnoj zajednici sa partnerom Todetom Lolićem. Danica Maksimović nikada se nije udala, ali svog izabranika naziva suprugom, a sada je otvoreno govorila o njihovom odnosu i razlozima zbog kojih se nisu venčali. Njih… »
"Mnogi su me osuđivali": Danica Maksimović otkrila zašto se nikada nije udala za nevenčanog supruga Todeta
Blic 04.04.2022
Naša glumica Danica Maksimović (69), koja je duže od četrdeset godina u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, otvoreno je govorila o odnosu sa njim i zbog čega se nikada nisu venčali. - Verujem da vam je teško da to… »
Danica Maksimović priznala zašto se nikad nije udala: Vole se više od 40 godina, imaju sina, ali brak ne dolazi u obzir
Mondo 04.04.2022
U vanbračnoj zajednici sa izabranikom je više od četiri decenije. U vanbračnoj zajednici sa izabranikom je više od četiri decenije. Slavna glumica Danica Maksimović (69) koja oduševljava javnost svojim izgledom, više od četrdeset godina je u… »
Osuđivali su me zbog toga! Danica Maksimović otkrila zbog čega se nikada nije udala!
Alo 04.04.2022
Glumica je u vanbračnoj zajednici sa svojim izabranikom već više od četiri decenije. Naša slavna glumica Danica Maksimović više od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, ali to što se nikada nisu… »
Vesti dana »
Veliki protest u Beogradu: Studenti, poljoprivrednici i građani odali poštu nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 24 satajoš 73 povezane
„Pitanje podrške studentima je pitanje patriotizma“: Zdravstveni radnici sa građanima i poljoprivrednicima u Beogradu i Nišu
Danas pre 4 satijoš 9 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 5 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane