Povezane vesti
“Jokić ima veliku želju da igra za reprezentaciju”
Vesti online 04.04.2022
Dosta pažnje u prethodnom periodu podigla je izjava Nikole Jokića da u ovom trenutku ne razmišlja o reprezentaciji i Evrobasketu, mnogi su to shvatili kao da MVP najbolje lige na svetu neće nastupiti ni predstojećeg leta u dresu sa državnim grbom, ali je… »
Hoće li Jokić konačno zaigrati za Srbiju? Legendarni košarkaš otkrio nove detalje!
Sportske.net 04.04.2022
Ljubitelji košarke u Srbiji se pitaju da li će i kada Nikola Jokić ponovo obući reprezentativni dres. Nakon izjave MVP-a NBA lige da u ovom trenutku ne razmišlja o tome, mnogi su se zabrinuli, ali je proslavljeni košarkaški as Željko Rebrača ipak… »
‘Nije čovek mašina, ima veliku želju, pričao sam sa njim!’: Legendarni košaraš o Jokićevom igranju za reprezentaciju!…
Hot sport 04.04.2022
Želja je tu! Nikola Jokić krupnim koracima gazi prema drugom uzastopnom MVP priznanju! Ono što ipak ovdašnje zaljubljenike u košarku mnogo više zanima, jeste da li će on nastupiti u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a evo šta je na tu temu… »
Pričao sam sa Jokićem, hoće da igra za Srbiju! Oglasio se Rebrača i obradovao sve: Ne sumnjajte u njegov patriotizam!
Mondo 04.04.2022
Lepe vesti saopštio je Željko Rebrača. Lepe vesti saopštio je Željko Rebrača. Nikola Jokić prethodnog leta nije igrao za Srbiju na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre i time je razbesneo mnoge navijače, ali trenutno se vode razgovori sa njim kako… »
Vesti dana »
Medicinski fakultet: Okupljeni ispred Dekanata ugrožavali živote članova Izborne komisije
RTV pre 10 minutajoš 30 povezanih
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 50 minutajoš 34 povezane
Primirje u Libanu samo na papiru: Izrael prekršio dogovor, Stejt depratment tvrdi da Tel Aviv ima pravo da se brani u svakom trenutku
Danas pre 50 minutajoš 45 povezanih