Povezane vesti

Mika Aleksić došao na suđenje: Treći dan iznosi odbranu zbog optužbi za silovanje i polno uznemiravanje

Mika Aleksić došao na suđenje: Treći dan iznosi odbranu zbog optužbi za silovanje i polno uznemiravanje

Telegraf 04.04.2022
Na prethodnom ročištu Aleksić je oko tri sata iznosio svoju odbranu. Suđenje je ponovo proteklo u znaku opomena zbog Aleskićevog opširnog objašnjavanja koje nije bilo u vezi sa optužnicom. Nastavak suđenja vlasniku dramskog studija Miroslavu… »
Mika Aleksić rekao sudiji: Stavio sam joj ruke na stomak i leđa jer mi se nije sviđalo što je pogrbljena

Mika Aleksić rekao sudiji: Stavio sam joj ruke na stomak i leđa jer mi se nije sviđalo što je pogrbljena

Telegraf 04.04.2022
Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše "verujemo Mileni Radulović" Suđenje vlasniku škole… »
"Držala se po strani, bila narcis, pritajeni": Ovako je optuženi učitelj glume opisao jednu od žrtava

"Držala se po strani, bila narcis, pritajeni": Ovako je optuženi učitelj glume opisao jednu od žrtava

Telegraf 04.04.2022
Današnje suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću trajalo je tri sata. Suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, održano je danas u Višem sudu u… »

Vesti dana »