Povezane vesti
Milanović: Srbi puni talenta, šarma i autodestrukcije – ljube Rusiju, ona daleko
N1 Info 04.04.2022
Predsednik države Zoran Milanović čestitao je Aleksandru Vučiću pobedu na izborima. “Pozvao sam na saradnju sa Srbijom i da se opredele gde žele da budu, jer Rusija je daleko”, rekao je. On kaže da čestita pobednicima, uz sve, kako je rekao… »
Čestitka hrvatskog predsednika Milanovića pobednicima izbora u Srbiji: Ja čestitam, bez cinizma
Kurir 04.04.2022
ZAGREB - Hrvatski predsednik Zoran Milanović čestitao je pobednicima izbora koji su se u nedelju održali u Srbiji. "Uz sve deformacije to je izbor njihovih građana i ja im čestitam, bez cinizma", rekao je Milanović novinarima nakon uvodnog govora na… »
Milanović čestitao Vučiću na pobedi i istakao: Srbija je naš potencijalni prijatelj
Alo 04.04.2022
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović se na hrvatsko-američkom forumu osvrnuo na izbore u Srbiji i lestitao Vučiću na pobedi. Naglasak ovog foruma je na privredi, ali to je samo jedan od segmenata koji otvaraju i ograničavaju hrvatsko-američku… »
Vesti dana »
Brnabić optužila Lazovića i Đilasa da su izazvali incidente u ponedeljak
Beta pre 9 minutajoš 54 povezane
Premijer Libana poziva Izrael da se povuče sa svih položaja u Libanu koje je zauzeo
RTV pre 15 minutajoš 41 povezana
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 57 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 51 minutajoš 9 povezanih