Повезане вести
Милановић честитао Вучићу и Орбану, позвао Србију да одлучи где припада
Радио сто плус 04.04.2022
„Честитам победницима, уз све деформације демократије, нисам ја тај који о томе треба одлучивати. То је избор градјана и ја им на том избору честитам ако мисле да је то најбоље за њих, говорим без цинизма. Радићемо даље… »
Милановић честитао Вучићу и Орбану, позвао Србију да одлучи где припада
Бета 04.04.2022
Председник Хрватске Зоран Милановић честитао је данас Александру Вучићу и Виктору Орбану на победама на изборима у Србији и Мадјарској, позивајући притом Србију да се одлучи где у политичком смислу жели да буде. "Честитам… »
Милановић честитао Вучићу на убедљивој победи па поручио: Хрватски медији не ваљају ништа
Србија данас 04.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић честитао је данас поновну изборну победу Александру Вучићу на изборима за председника Србије. Председник Хрватске Зоран Милановић, током учешћа на хрватско-америчком форуму у Загребу, осврнуо… »
Милановић честита Вучићу и предвиђа пропаст Србије
Дневник 04.04.2022
ЗАГРЕБ: Хрватски председник Зоран Милановић честитао је данас поновну изборну победу Александру Вучићу на изборима за председника Србије, којој, како каже, предвиђа економску пропаст. Он је честитао и мађарском премијеру Виктору… »
Милановић честитао Вучићу на победи: Срби су посебна политичка категорија
Еуроневс 04.04.2022
Хрватски председник Зоран Милановић честитао је данас поновну изборну победу Александру Вучићу на изборима за председника Србије, којој, како каже, предвиђа економску пропаст. Он је честитао и мађарском премијеру Виктору Орбану… »
Вучић је најчуднију честитку добио од Зорана Милановића
Нова 04.04.2022
Председник државе Зоран Милановић честитао је Александру Вучићу победу на изборима. “Позвао сам на сарадњу са Србијом и да се определе где желе да буду, јер Русија је далеко”, рекао је. Он каже да честита победницима, уз све… »
Вести дана »
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 59 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних