Повезане вести
Вучић: Хвала за нешто што нико никад од грађана није добио
Еуроневс 04.04.2022
Председник СНС-а Александар Вучић, који је освојио други мандат председника Републике, објавио је на инстаграму "авуциц" видео-снимак у којем је захвалио свим грађанима који су гласали за њега. "Огромно хвала грађанима Србије… »
"Поносан сам на нашу кампању": Вућић након избора: Огромно хвала грађанима Србије (видео)
Блиц 04.04.2022
Председник Србије Александар Вучић захвалио је свим грађанима који су му пружили подршку током кампање. Вучић истиче да је поносан на предизборну кампању која је, како каже, била најчистија у историји Србије.… »
Вучић објавио поруку на Инстаграму: Хвала, Србијо!
Телеграф 04.04.2022
Нисам неко ко се дичи и хвали влашћу, већ сам понизан пред својим народом - навео је Вучић. Председник Србије и СНС Александар Вучић који је остварио победу у првом кругу председничких избора захвалио је данас грађанима путем… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана