Повезане вести

Болна исповест Тине Ивановић: Ову битку никад није добила, певачица коначно признала све

Болна исповест Тине Ивановић: Ову битку никад није добила, певачица коначно признала све

Свет & Скандал 04.04.2022
Исповест Тине Ивановић – Певачица открила за чим највише жали Певачица Тина Ивановић последњих година повукла се из јавног живота, а овом приликом је за домаће медија оголила своју душу и искрено проговорила о браку са Звезданом… »
Продаје кућу за 700.000 €, у браку је 20 година, а жали само за једним: Српска певачица проговорила о најболнијој теми

Продаје кућу за 700.000 €, у браку је 20 година, а жали само за једним: Српска певачица проговорила о најболнијој теми

Мондо 04.04.2022
Певачица признаје да имају кризе, али и бескрајно поверење једно у друго. Певачица признаје да имају кризе, али и бескрајно поверење једно у друго. Певачица Тина Ивановић је са супругом Звезданом Анђићем више од двадесет година… »
Боли ме што звездану нисам родила дете, то ми је најжалије! Потресна исповест Тине Ивановић, открила све о супругу и продаји…

Боли ме што звездану нисам родила дете, то ми је најжалије! Потресна исповест Тине Ивановић, открила све о супругу и продаји…

Курир 04.04.2022
Певачица Тина Ивановић задњих година не експонира се често у медијима, али је сада оголила душу о својој каријери и приватном животу. Пише се да продајеш кућу од 700.000 евра. Због чега? - Па рачунали сте само једну кућу, али и… »

Вести дана »