Повезане вести

„Ако ме не изаберу за МВП-ја, имаћу утисак да ме мрзе“

„Ако ме не изаберу за МВП-ја, имаћу утисак да ме мрзе“

Нова 04.04.2022
НБА звезда не зна шта још може да уради. Кошаркаш Филаделфије Севентисиксерс Џоел Ембид каже да не разуме шта је још потребно да постигне да би био најкориснији играч у НБА лиги. Ас Филаделфије је у недељу увече имао чак 44… »
"Људи ме мрзе, више не знам шта да радим": Бори се против Јокића, али тврди да није фер - Ембид проговорио о МВП титули

"Људи ме мрзе, више не знам шта да радим": Бори се против Јокића, али тврди да није фер - Ембид проговорио о МВП титули

Мондо 04.04.2022
Снажни центар Филаделфије Џоел Ембид један од највећих конкурената Николи Јокићу за МВП признање. Снажни центар Филаделфије Џоел Ембид један од највећих конкурената Николи Јокићу за МВП признање. Екипа Филаделфије савладала… »
Ембид се жали на неправду у МВП трци: ''Мрзе ме!''

Ембид се жали на неправду у МВП трци: ''Мрзе ме!''

Спортске.нет 04.04.2022
Уз Николу Јокића, као главни кандидат за овосезонску МВП награду у НБА лиги сматра се и центар Филаделфије Џоел Ембид. Попут нашег центра, и Камерунац блиста ове сезоне, а у победи над Кливлендом је уписао 44 поена, 17 скокова… »
Ембид: Ако не будем МВП, онда не знам шта треба да урадим

Ембид: Ако не будем МВП, онда не знам шта треба да урадим

Н1 Инфо 04.04.2022
Камерунски центар Жоел Ембид наставља да терорише конкуренцију – у ноћи између недеље и понедељка Клилвенд Кавалирсе је „уништио“ са 44 поена (17 слободних бацања), 17 скокова, 5 блокада, 3 тројке и 3 асистенције. Сјајан… »
Ембид: Шта треба да урадим да бих био МВП?

Ембид: Шта треба да урадим да бих био МВП?

Спорт клуб 04.04.2022
Камерунски центар Жоел Ембид наставља да терорише конкуренцију – у ноћи између недеље и понедељка Клилвенд Кавалирсе је „уништио“ са 44 поена (17 слободних бацања), 17 скокова, 5 блокада, 3 тројке и 3 асистенције. Сјајан… »

Вести дана »