Povezane vesti
"Ljudi me mrze, više ne znam šta da radim": Bori se protiv Jokića, ali tvrdi da nije fer - Embid progovorio o MVP tituli
Mondo 04.04.2022
Snažni centar Filadelfije Džoel Embid jedan od najvećih konkurenata Nikoli Jokiću za MVP priznanje. Snažni centar Filadelfije Džoel Embid jedan od najvećih konkurenata Nikoli Jokiću za MVP priznanje. Ekipa Filadelfije savladala je Klivlend u noći… »
„Ako me ne izaberu za MVP-ja, imaću utisak da me mrze“
Nova 04.04.2022
NBA zvezda ne zna šta još može da uradi. Košarkaš Filadelfije Seventisiksers Džoel Embid kaže da ne razume šta je još potrebno da postigne da bi bio najkorisniji igrač u NBA ligi. As Filadelfije je u nedelju uveče imao čak 44 poena, 17 skokova… »
Embid se žali na nepravdu u MVP trci: ''Mrze me!''
Sportske.net 04.04.2022
Uz Nikolu Jokića, kao glavni kandidat za ovosezonsku MVP nagradu u NBA ligi smatra se i centar Filadelfije Džoel Embid. Poput našeg centra, i Kamerunac blista ove sezone, a u pobedi nad Klivlendom je upisao 44 poena, 17 skokova, pet blokada… »
Embid: Ako ne budem MVP, onda ne znam šta treba da uradim
N1 Info 04.04.2022
Kamerunski centar Žoel Embid nastavlja da teroriše konkurenciju – u noći između nedelje i ponedeljka Klilvend Kavalirse je „uništio“ sa 44 poena (17 slobodnih bacanja), 17 skokova, 5 blokada, 3 trojke i 3 asistencije. Sjajan nastup… »
Embid: Šta treba da uradim da bih bio MVP?
Sport klub 04.04.2022
Kamerunski centar Žoel Embid nastavlja da teroriše konkurenciju – u noći između nedelje i ponedeljka Klilvend Kavalirse je „uništio“ sa 44 poena (17 slobodnih bacanja), 17 skokova, 5 blokada, 3 trojke i 3 asistencije. Sjajan nastup… »
Vesti dana »
(VIDEO) Srušio se, pa eksplodirao mali avion blizu šoping mola u SAD
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
Nije bio faul, ne slažem se sa odlukom sudije: Evo šta je Karlik Džons rekao nakon poraza u derbiju! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Iran upozorio Vašington na posledice mogućeg napada na nuklearni program, susret Tramp-Netanjahu u utorak u Vašingtonu
RTV pre 2 satajoš 7 povezanih
Viktor Troicki se posvađao sa srpskim navijačem: “Naš gastarbajter, dobacivao mi je”
Danas pre 12 satijoš 8 povezanih