Povezane vesti

"Kupio sam joj televizor i telefon": Sramna izjava oca osuđenog zbog obljube ćerke u Subotici: Vodio sam je na more i čuvao…

"Kupio sam joj televizor i telefon": Sramna izjava oca osuđenog zbog obljube ćerke u Subotici: Vodio sam je na more i čuvao…

Blic 04.04.2022
U Višem sudu u Subotici danas je na 12 godina osuđen M.D. zbog optužbi da je obljubio tada dvanaestogodišnju ćerku. Optuženi je višestruki povratnik, osuđivan i za dela sa elementima nasilja. Osim toga, bio je pravosnažno osuđen zbog ubistva i… »
Tata mi je to radio! Posle jezivog svedočenja devojčice iz Subotice, otac monstrum dobio 12 godina zatvora

Tata mi je to radio! Posle jezivog svedočenja devojčice iz Subotice, otac monstrum dobio 12 godina zatvora

Kurir 04.04.2022
Jednogodišnje suđenje ocu predatoru iz Subotice, za obljubu dvanaestogodišnje kćerke, danas je u Višem sudu u Subotici dobilo epilog. M.D., inače višestruki povratnik, osuđen je na maksimalnih 12 godina zatvora. S obzirom na to da se radi o… »
Dobio maksimalnu kaznu zbog obljube ćerke: Muškarac iz Subotice osuđen na 12 godina zatvora

Dobio maksimalnu kaznu zbog obljube ćerke: Muškarac iz Subotice osuđen na 12 godina zatvora

Kurir 04.04.2022
U Višem sudu u Subotici okončan je postupak protiv M. D. koji je optužen da je tokom prošle godine, u više navrata obljubio svoju tada dvanaestogodišnju ćerku. On je danas osuđen na 12 godina. M. D. je po našem Krivičnom zakonu dobio maksimalnu… »

Vesti dana »