Повезане вести

Снежана Дакић у завојима: Водитељка се огласила након што је погођена каменом у главу (фото)

Снежана Дакић у завојима: Водитељка се огласила након што је погођена каменом у главу (фото)

Вечерње новости 05.04.2022
ПОЗНАТА водитељка Снежана Дакић доживела је непријатност када је повређена у Београду. Наиме, она је погођена каменом у главу, а сада се први пут огласила. Фото: Инстаграм принтсцреен/снезанадакиц Снежанина глава је у завојима… »
Снежана Дакић након напада: Због овог парфема су ме погодили каменом у главу

Снежана Дакић након напада: Због овог парфема су ме погодили каменом у главу

Нова 05.04.2022
Водитељка је синоћ нападнута, када ју је непознати мушкарац ударио каменом у главу, а сада се огласила из дома здравља, где је била на превијању. Након инцидента Снежани је пружена медицинска помоћ у Ургентном центру, а данас… »
Скитница ме је каменом погодила у главу! Снежана Дакић о детаљима инцидента: Калинић је одмах дотрчао у Ургентни

Скитница ме је каменом погодила у главу! Снежана Дакић о детаљима инцидента: Калинић је одмах дотрчао у Ургентни

Мондо 05.04.2022
Водитељка Снежана Дакић доживела је непријатност када ју је непознати нападач погодио каменом у главу. Водитељка Снежана Дакић доживела је непријатност када ју је непознати нападач погодио каменом у главу. Како је раније… »
(Видео) "свуда се сливала крв, плакала сам": Бескућнику који је погодио Снежану Дакић каменом у главу сметао парфем, разбијен…

(Видео) "свуда се сливала крв, плакала сам": Бескућнику који је погодио Снежану Дакић каменом у главу сметао парфем, разбијен…

Блиц 05.04.2022
Снежану Дакић је јуче каменом у главу погодио човек испред зграде, а повреда срећом није била тежа. Некадашња водитељка Снежана Дакић, нападнута је испред свог дома у центру града, када ју је каменом у главу погодио један… »
Дакићева се огласила и открила да и даље трпи болове, ево шта је рекла о нападачу

Дакићева се огласила и открила да и даље трпи болове, ево шта је рекла о нападачу

Вести онлине 05.04.2022
Непозната особа погодила је каменом у главу водитељку Снежану Дакић, због, како је навела, њеног парфема. водитељки је одмах указана медицинска помоћ и рана на глави јој је зашивена. Наиме, Дакићева се и јутрос огласила овим… »
Овим каменом су снежани Дакић разбијени глава и аутомобил! Ево који је познати мушкарац одмах дотрчао у Ургентни да јој помогне…

Овим каменом су снежани Дакић разбијени глава и аутомобил! Ево који је познати мушкарац одмах дотрчао у Ургентни да јој помогне…

Курир 05.04.2022
Снежану Дакић тек је данас постала свесна ситуације у којој се задесила када је непознати нападач каменом разбио главу. Водитељка до детаља прича о инциденту, а доставила је фотографије камена којим је погођена и открила да је… »
Снежана Дакић открива како се осећа након напада: Шикљала је крв ВИДЕО

Снежана Дакић открива како се осећа након напада: Шикљала је крв ВИДЕО

Нова 05.04.2022
Снежана Дакић нападнута је јуче у Београду, када ју је непозната особа гађала каменом у главу. Након инцидента Снежани је пружена медицинска помоћ у Ургентном центру. Водитељка је описала да је реч о непознатој особи. "У питању… »
(Видео): "Гађао ме каменом у главу због мириса парфема" Снежана Дакић након напада са увијеном главом

(Видео): "Гађао ме каменом у главу због мириса парфема" Снежана Дакић након напада са увијеном главом

Блиц 04.04.2022
Некадашња водитељка Снежана Дакић доживела је непријатност када је повређена у Београду, након што је погођена каменом у главу, а сад се огласила тим поводом. - Драги сви, хтела бих да вам кажем да сам добро. Хвала Богу! Добила… »

Вести дана »