Povezane vesti
Snežana Dakić u zavojima: Voditeljka se oglasila nakon što je pogođena kamenom u glavu (foto)
Večernje novosti 05.04.2022
POZNATA voditeljka Snežana Dakić doživela je neprijatnost kada je povređena u Beogradu. Naime, ona je pogođena kamenom u glavu, a sada se prvi put oglasila. Foto: Instagram printscreen/snezanadakic Snežanina glava je u zavojima, a ona je istakla da se… »
Snežana Dakić nakon napada: Zbog ovog parfema su me pogodili kamenom u glavu
Nova 05.04.2022
Voditeljka je sinoć napadnuta, kada ju je nepoznati muškarac udario kamenom u glavu, a sada se oglasila iz doma zdravlja, gde je bila na previjanju. Nakon incidenta Snežani je pružena medicinska pomoć u Urgentnom centru, a danas je otišla na previjanje… »
Skitnica me je kamenom pogodila u glavu! Snežana Dakić o detaljima incidenta: Kalinić je odmah dotrčao u Urgentni
Mondo 05.04.2022
Voditeljka Snežana Dakić doživela je neprijatnost kada ju je nepoznati napadač pogodio kamenom u glavu. Voditeljka Snežana Dakić doživela je neprijatnost kada ju je nepoznati napadač pogodio kamenom u glavu. Kako je ranije otkrila nepoznati napadač ju je… »
(Video) "svuda se slivala krv, plakala sam": Beskućniku koji je pogodio Snežanu Dakić kamenom u glavu smetao parfem, razbijen…
Blic 05.04.2022
Snežanu Dakić je juče kamenom u glavu pogodio čovek ispred zgrade, a povreda srećom nije bila teža. Nekadašnja voditeljka Snežana Dakić, napadnuta je ispred svog doma u centru grada, kada ju je kamenom u glavu pogodio jedan beskućnik, a usput joj i… »
Dakićeva se oglasila i otkrila da i dalje trpi bolove, evo šta je rekla o napadaču
Vesti online 05.04.2022
Nepoznata osoba pogodila je kamenom u glavu voditeljku Snežanu Dakić, zbog, kako je navela, njenog parfema. voditeljki je odmah ukazana medicinska pomoć i rana na glavi joj je zašivena. Naime, Dakićeva se i jutros oglasila ovim povodom na svom Instagram… »
Ovim kamenom su snežani Dakić razbijeni glava i automobil! Evo koji je poznati muškarac odmah dotrčao u Urgentni da joj pomogne…
Kurir 05.04.2022
Snežanu Dakić tek je danas postala svesna situacije u kojoj se zadesila kada je nepoznati napadač kamenom razbio glavu. Voditeljka do detalja priča o incidentu, a dostavila je fotografije kamena kojim je pogođena i otkrila da je Milan Kalinić došao u… »
Snežana Dakić otkriva kako se oseća nakon napada: Šikljala je krv VIDEO
Nova 05.04.2022
Snežana Dakić napadnuta je juče u Beogradu, kada ju je nepoznata osoba gađala kamenom u glavu. Nakon incidenta Snežani je pružena medicinska pomoć u Urgentnom centru. Voditeljka je opisala da je reč o nepoznatoj osobi. "U pitanju je nepoznati napadač za… »
(Video): "Gađao me kamenom u glavu zbog mirisa parfema" Snežana Dakić nakon napada sa uvijenom glavom
Blic 04.04.2022
Nekadašnja voditeljka Snežana Dakić doživela je neprijatnost kada je povređena u Beogradu, nakon što je pogođena kamenom u glavu, a sad se oglasila tim povodom. - Dragi svi, htela bih da vam kažem da sam dobro. Hvala Bogu! Dobila sam lakšu povredu glave… »
Vesti dana »
Po ko zna koji put – Jokić ne može sam: Denver ispao od desetkovane Minesote, Marej bolje da nije ni dolazio na meč!
Hot sport pre 21 minutajoš 39 povezanih
Spremite se dobro, jer ovo sigurno niste očekivali! RHMZ najavio veliki obrt i poznato kada tačno kreće
Telegraf pre 21 minutajoš 15 povezanih
Zašto slavimo 1. maj: Priča iza praznika koji je postao simbol radničke borbe
Danas pre 1 satjoš 13 povezanih
UŽIVO Senat odbacio predlog da se Trampu ograniče ovlašćenja za vođenje rata u Iranu
Sputnik pre 31 minutajoš 9 povezanih
Studenti MFNS u blokadi: Studentska lista "UM" pobedila na izborima za studentski parlament
Insajder pre 15 minutajoš 2 povezane