Povezane vesti
Ovako izgleda bivši muž poslednje mis SFRJ uhapšene zbog prostitucije FOTO
Nova 05.04.2022
Slavica Tripunović Dajana našla se u jeku skandala, a mi otkrivamo ko je čovek sa kojim ima dete. Bivša misica i pevačica i pre ovog događaja godinama je bila van žiže javnosti, ali je ranije pričala o svom privatnom životu. Dajana iza sebe ima vanbračnu… »
"Boleština treba da se kazni! Pevanje koriste kao paravan za prostituciju": Pevačica iznela šok detalje sa estrade: "Kolege su…
Blic 05.04.2022
O hapšenju misice Slavice Dajane Tripunović u velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije ne prestaje da se priča. Javne ličnosti počele su da se oglašavaju ovim povodom, a među njima je i pevačica Maja Nikolić. - Super je što su ih uhapsili! Ja… »
Uhapšena misica otkrila detalje burnog života: „Ostala sam bez ičega a onda su stigle pare iz Evrope“
Svet & Skandal 05.04.2022
Misica Dajana uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije i to baš prvog aprila. Dajana koja je proteklih godina bila poznata po tituli mis Jugoslavije sada se njeno ime našlo u žiži javnosti nimalo lepim… »
Dobila sam mercedes, skupoceni nakit, pare su stizale iz Evrope! Misica uhapšena zbog elitne prostitucije preživela pakao 90-ih…
Kurir 05.04.2022
Slavica Dajana Tripunović (51) uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. O nekadašnjoj misici i pevačici javnost zna mnogo toga, a o burnoj prošlosti u više navrata je otvoreno pričala. Dajana je rođena… »
Vesti dana »

Minimalna zarada u Srbiji biće 551 evro od januara 2026. godine, odluku donosi Vlada
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 40 povezanih

Diskusija u EP: Šta su rekli srpski opozicionari i za koga su tražili sankcije?
Danas pre 1 satjoš 32 povezane

Opozicija u Strazburu od EU zatražila sankcije za Vučića, Macuta, Brnabić i Dačića
Danas pre 1 satjoš 24 povezane

Vremenska prognoza Srbije za 9. i 10. septembar 2025: kraj toplog perioda i dolazak olujnog nevremena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih

Fransoa Bajru zvanično podneo ostavku: Poznato kada će Makron imenovati novog premijera
Telegraf pre 43 minutajoš 29 povezanih