Povezane vesti
Ovako izgleda bivši muž poslednje mis SFRJ uhapšene zbog prostitucije FOTO
Nova 05.04.2022
Slavica Tripunović Dajana našla se u jeku skandala, a mi otkrivamo ko je čovek sa kojim ima dete. Bivša misica i pevačica i pre ovog događaja godinama je bila van žiže javnosti, ali je ranije pričala o svom privatnom životu. Dajana iza sebe ima… »
"Boleština treba da se kazni! Pevanje koriste kao paravan za prostituciju": Pevačica iznela šok detalje sa estrade: "Kolege…
Blic 05.04.2022
O hapšenju misice Slavice Dajane Tripunović u velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije ne prestaje da se priča. Javne ličnosti počele su da se oglašavaju ovim povodom, a među njima je i pevačica Maja Nikolić. - Super je što su ih… »
Uhapšena misica otkrila detalje burnog života: „Ostala sam bez ičega a onda su stigle pare iz Evrope“
Svet & Skandal 05.04.2022
Misica Dajana uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije i to baš prvog aprila. Dajana koja je proteklih godina bila poznata po tituli mis Jugoslavije sada se njeno ime našlo u žiži javnosti nimalo… »
Dobila sam mercedes, skupoceni nakit, pare su stizale iz Evrope! Misica uhapšena zbog elitne prostitucije preživela pakao…
Kurir 05.04.2022
Slavica Dajana Tripunović (51) uhapšena je pre nekoliko dana u velikoj akciji policije usmerenoj protiv elitne prostitucije. O nekadašnjoj misici i pevačici javnost zna mnogo toga, a o burnoj prošlosti u više navrata je otvoreno pričala. Dajana je… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane