Повезане вести

Овако изгледа бивши муж последње мис СФРЈ ухапшене због проституције ФОТО

Овако изгледа бивши муж последње мис СФРЈ ухапшене због проституције ФОТО

Нова 05.04.2022
Славица Трипуновић Дајана нашла се у јеку скандала, а ми откривамо ко је човек са којим има дете. Бивша мисица и певачица и пре овог догађаја годинама је била ван жиже јавности, али је раније причала о свом приватном животу… »
"Болештина треба да се казни! Певање користе као параван за проституцију": Певачица изнела шок детаље са естраде: "Колеге су…

"Болештина треба да се казни! Певање користе као параван за проституцију": Певачица изнела шок детаље са естраде: "Колеге су…

Блиц 05.04.2022
О хапшењу мисице Славице Дајане Трипуновић у великој акцији полиције против елитне проституције не престаје да се прича. Јавне личности почеле су да се оглашавају овим поводом, а међу њима је и певачица Маја Николић. - Супер је… »
Ухапшена мисица открила детаље бурног живота: „Остала сам без ичега а онда су стигле паре из Европе“

Ухапшена мисица открила детаље бурног живота: „Остала сам без ичега а онда су стигле паре из Европе“

Свет & Скандал 05.04.2022
Мисица Дајана ухапшена је пре неколико дана у великој акцији полиције усмереној против елитне проституције и то баш првог априла. Дајана која је протеклих година била позната по титули мис Југославије сада се њено име нашло у… »
Добила сам мерцедес, скупоцени накит, паре су стизале из Европе! Мисица ухапшена због елитне проституције преживела пакао 90-их…

Добила сам мерцедес, скупоцени накит, паре су стизале из Европе! Мисица ухапшена због елитне проституције преживела пакао 90-их…

Курир 05.04.2022
Славица Дајана Трипуновић (51) ухапшена је пре неколико дана у великој акцији полиције усмереној против елитне проституције. О некадашњој мисици и певачици јавност зна много тога, а о бурној прошлости у више наврата је отворено… »

Вести дана »