Povezane vesti
Bez vode ulica u gradu i naselje Donji Kovilj
Dnevnik 05.04.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Kolo srpskih sestara u Novom Sadu. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Ulice Jovana Cvijića (od Karađorđeve do Temerinske ulice). Zbog radova na sanaciji… »
Kisač i Stepanovićevo u sredu bez vode devet sati
Moj Novi Sad 05.04.2022
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će u sredu, 6. aprila, od 8 do 17 sati biti Kisač i Stepanovićevo. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" poručuju da će cisterne sa pijaćom vodom biti postavljene kod okretnice u Kisaču i ispred mesne… »
Deo Kaća bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 05.04.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas do 19 sati biti naselje Vinogradi u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz JKP "Vodovod i… »
Zbog radova na sanaciji havarije deo Kaća bez vode
Dnevnik 05.04.2022
Zbog radova na sanaciji havarije u utorak bez vode će do 19 sati biti naselje Vinogradi u Kaću. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Bez vode delovi Novog Sada i Kovilja
Moj Novi Sad 05.04.2022
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će danas biti delovi Novog Sada i Kovilja. Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" bez vode će biti: • do 13 sati Ulica Kolo srpskih sestara u Novom Sadu, • do 12 sati biti Šaljapinova ulica u Novom… »
Novi Sad: Ulica Kolo srpskih sestara bez vode do 13, Donji Kovilj do 14 sati
RTV 05.04.2022
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 biti Ulica Kolo srpskih sestara a Šaljapinova do 13 sati, ajavilo ja novosadsko Javno komunalno preduzeće Vodovod i kanalizacija. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 11 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana