Povezane vesti

Snimljen stravičan prizor na Trgu republike: Mladića nakon rasprave sa devojkom delile sekunde od sigurne smrti (video)

Snimljen stravičan prizor na Trgu republike: Mladića nakon rasprave sa devojkom delile sekunde od sigurne smrti (video)

Srbija danas 05.04.2022
Jeziva scena odigrala se sinoć na Trgu republike. Kako se vidi na snimku koji je objavio "Moj Beograd", mladić i devojka se raspravljaju, ona ga navodno ostavlja, kako piše u opisu videa, okreće se i odlazi od njega. Mladić u sledećem trenutku… »
Šokantna scena u centru grada! Momak i devojka se posvađali na Trgu republike, on otrčao na ulicu i bacio se ispred trole…

Šokantna scena u centru grada! Momak i devojka se posvađali na Trgu republike, on otrčao na ulicu i bacio se ispred trole…

Blic 05.04.2022
Neverovatna scena odgirala se na Trgu republike kada su se devojka i mladić žučno posvađali naočigled mnogih sugrađana. Naime, kako se vidi na video snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Moj Beograd" momak i devojka su se prvo svađali… »
VIDEO Drama u Beogradu: Mladić se svađao s devojkom, pa se bacio pred trolejbus

VIDEO Drama u Beogradu: Mladić se svađao s devojkom, pa se bacio pred trolejbus

Nova 05.04.2022
Dramatična scena svađe mladića i devojke usnimljena je sinoć u centru Beograda, tokom koje je muškarac istrčao na kolovoz i bacio se pred tolejbus. Kako se može videti na snimku objavljenom na Instagram profilu moj_beo_grad, mladić i devojka se… »
Devojka ostavlja dečka, a on se okreće i pada pred trolejbus! Pogledajte jezivi video snimak iz centra Beograda

Devojka ostavlja dečka, a on se okreće i pada pred trolejbus! Pogledajte jezivi video snimak iz centra Beograda

Mondo 05.04.2022
Incident se dogodio sinoć u centru Beograda. Incident se dogodio sinoć u centru Beograda. Sinoć na Trgu republike u centru Beograda se dogodila jeziva scena koju je snimio prolaznik. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "Moj… »

Vesti dana »