Повезане вести

Тончев: Зорана Михајловић се, исто као и ја, не пита ништа

Тончев: Зорана Михајловић се, исто као и ја, не пита ништа

Нова 05.04.2022
"Моја колегиница Зорана Михајловић се исто као и ја не пита ништа, нити може да одлучује да ли ће нови премијер Србије бити Ивица Дачић. То ће одлучити наши председници партија", каже за Данас Новица Тончев, потпредседник… »
Тончев: Зорана се не пита да ли ће Дачић бити премијер

Тончев: Зорана се не пита да ли ће Дачић бити премијер

Данас 05.04.2022
“Моја колегиница Зорана Михајловић се исто као и ја не пита ништа, нити може да одлучује да ли ће нови премијер Србије бити Ивица Дачић. То ће одлучити наши председници партија”, каже за Данас Новица Тончев, потпредседник… »
Михајловић: Очекујем снажну Владу, Дачић неће бити премијер

Еуроневс 05.04.2022
Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да очекује снажну, јаку и отворену Владу, да је потребно јединство, да "Ивица Дачић неће бити премијер" и да је генерално против коалиције са… »
Зорана Михајловић: Дачићу, нећеш бити премијер

Зорана Михајловић: Дачићу, нећеш бити премијер

ИндексОнлине 05.04.2022
Ивица Дачић неће бити премијер, поручила је чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић, наводећи да је генерално против коалиције напредњака са Социјалистичком партијом Србије (СПС). „Не знам да ли ћу… »
Зорана Михајловић одбрусила Дачићу: Нећеш бити премијер

Правда 05.04.2022
Ивица Дачић неће бити премијер, поручила је чланица Председништва Српске напредне странке (СНС) Зорана Михајловић, наводећи да је генерално против коалиције напредњака са Социјалистичком партијом Србије (СПС). „Не знам да ли ћу… »
Михајловић: Дачић неће бити премијер

Михајловић: Дачић неће бити премијер

Н1 Инфо 05.04.2022

Нова 05.04.2022
"Жеље ти се неће остварити!" Министарка у програму уживо открила ко неће бити премијер!

"Жеље ти се неће остварити!" Министарка у програму уживо открила ко неће бити премијер!

Мондо 05.04.2022
Министарка се осврнула и на изборну кампању и резултате избора. Министарка се осврнула и на изборну кампању и резултате избора. Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас у јутарњем… »

Дневник 05.04.2022
БЕОГРАД: Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да очекује снажну, јаку и отворену Владу, да је потребно јединство, као и да "Ивица Дачић неће бити премијер" и да је генерално против… »
Михајловић: Не знам да ли ћу бити у Влади, али Дачић неће бити премијер

Михајловић: Не знам да ли ћу бити у Влади, али Дачић неће бити премијер

Телеграф 05.04.2022
Зорана Михајловић очекује снажну Владу. Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да очекује снажну, јаку и отворену Владу, да је потребно јединство, као и да "Ивица Дачић неће бити… »

Вести дана »