Повезане вести

Министар Вулин: "Поносан сам на припаднике МУП-а, били смо сервис грађана и обезбедили сигурне и мирне изборе"

Министар Вулин: "Поносан сам на припаднике МУП-а, били смо сервис грађана и обезбедили сигурне и мирне изборе"

Телеграф 05.04.2022
Вулин је рекао да је на дан избора полиција зауставила више лица организованих у различите групе који су код себе имали бакље и разне друге предмете који су могли да се користе за изазивање нереда. Министар унутрашњих послова… »
Вулин: Полиција зауставила више група, планирале да изазову немире током избора

Вулин: Полиција зауставила више група, планирале да изазову немире током избора

Глас Зајечара 05.04.2022
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је полиција „зауставила“ више организованих група које су, како је рекао, планирале да изазову немире током протеклих избора. Вулин је казао и да је уочи избора полиција… »
Министар Вулин: Питам и себе и друге где смо погрешили, грађани су послали јасну поруку

Министар Вулин: Питам и себе и друге где смо погрешили, грађани су послали јасну поруку

Ало 05.04.2022
Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је данас да резултати које је на председничким изборима остварио председник Александар Вучић говоре да народ у Србији није подељен и да су… »
Вулин: Избори беспрекорни, Вучићева победа историјска

Вулин: Избори беспрекорни, Вучићева победа историјска

Телеграф 05.04.2022
Не знам државника у Европи који може да се похвали таквим резултатом. Председник Покрета социјалиста и министар унутрашњих послова Александар Вулин оценио је јутрос да су у Србији били беспрекорни избори, да ниједне озбиљне… »

Вести дана »