Povezane vesti
"Duško Ivanović je psihopata i idiot": Strašne reči hrvatskog košarkaša o crnogorskom stručnjaku
Večernje novosti 05.04.2022
MARIO Kasun je obećavao vrhunsku karijeru, trebalo je da bude najbolji centar u Evropi, ali, ruku na srce, i nije baš to postao. Foto arhiva VN Istina je da je Hrvat nosio dresove evropskih velikana Montepaskija, Efesa, Barselone, te u NBA nastupao za… »
„Praktično me oterao u smrt“: Hrvat o teroru, bio budan tokom operacije srca
Nova 05.04.2022
Podelio je malo poznatu priču o pravo psihičkom i fizičkom teroru kroz koji je prošao. Mario Kasun je svojevremeno stigao do NBA, bio je velika nada Hrvatske, a onda je centar morao da završi karijeru kada je ulazio u najbolje godine. U NBA nikada… »
Praktično me oterao u smrt! Strašna ispovest ABA centra - Operisali su mi srce 9 sati, a morao sam da budem budan!
Mondo 05.04.2022
Mario Kasun je otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Duškom Ivanovićem i drami koja mu se desila na jednom meču kada je igrao za Barselonu. Mario Kasun je otvorio dušu i progovorio o odnosu sa Duškom Ivanovićem i drami koja mu se desila na jednom… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest tri sindikata RGZ ispred sedišta institucije, najavljena blokada Ministarstva kulture: Srednjoškolci organizovali šetnju podrške
Nova pre 13 minutajoš 30 povezanih
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 2 satajoš 16 povezanih
Slavica Đukić Dejanović razgovarala sa direktorima osnovnih i srednjih škola u Beogradu koje su u štrajku, najavila sledeće poteze
Danas pre 37 minutajoš 14 povezanih