Povezane vesti
Mirjana je prva poštarka u novom sadu: "Korisnici me paze kao roditelji, kolege su me super prihvatile"
Blic 05.04.2022
"Moj rejon je zategnut pod konac, poznajem većinu ljudi tamo i oni su mene upoznali", kaže prva žena koja se zaposlila u novosadskoj Glavnoj pošti kao poštarka. Mirjana Benić radi nešto više od godinu dana i kaže da nije doživela ni jednu… »
Mirjana Benić je prva dama među novosadskim poštarima
Dnevnik 05.04.2022
Mirjana Benić, prva je žena koja se zaposlila u novosadskoj Glavnoj pošti kao poštarica i, kako je rekla za “Dnevnik”, u nešto više od godinu dana radnog odnosa nije doživela neprijatnosti, niti se susretala sa stereotipima. Iako su korisnici i… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 31 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 55 minutajoš 2 povezane