Повезане вести
Свој редитељски рукопис градио је смело и сигурно
Политика 06.04.2022
Живимо по принципу коцкарнице. У њима неко и добије неки динар, мада углавном људи губе, говорио је о нашој стварности познати редитељ. Позоришни редитељ и академик Дејан Мијач преминуо је јуче у Београду у 87. години… »
Био је стуб српског театра: У Београду преминуо Дејан Мијач (1934-2022), један од наших највећих позоришних редитеља 20. века…
Вечерње новости 06.04.2022
НИКАДА ништа нисам планирао, па ни сад не планирам остатак живота. Пробао сам да не радим ништа и могу вам рећи да ми добро иде. Што онда да то кварим? Фото В. Данилов Овако је, са смешком у углу усана, говорио Дејан Мијач… »
Горица Мојовић о Дејану Мијачу: “Никада нисам упознала мудрију особу”
Данас 05.04.2022
-Ја сам, заиста, мислила да је он вечан, каже за Данас Горица Мојовић, поводом одласка Дејана Мијача, академика, позоришног редитеља, мудраца, професора у пензији Факултета драмских уметности у Београду, али вазда младог духа. –… »
Не постоји историја позоришта без Мијача
Данас 05.04.2022
Један од најзначајнијих театарских редитеља код нас Дејан Мијач, који је у каријери постигао готово све, преминуо је јуче у 87. години живота, преносе медији, а информацију о смрти редитеља потврдило је и Удружење драмских… »
Вести дана »
Енергетска стабилност: Мићовић каже да ће горива бити до краја јануара, али је тржиште рањиво на спољне шокове
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 184 повезане
Београд поново загађен: Средња оцена иста као јуче, најгоре у Земуну и Лештанима
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане
Све одлуке Могеринијеве под лупом - ко је утицао на њу у преговорима Београда и Приштине
Спутник пре 3 сатајош 53 повезане