Povezane vesti
Najtužniji video Bajdena - "uništio" ga obama! Pokušavao da privuče pažnju, a onda su ga ponizili kao nikada do sada!
Mondo 06.04.2022
Predsednik SAD pozvao bivšeg predsednika u Belu kuću, pa postao (opet) predmet podsmeha na mrežama. Predsednik SAD pozvao bivšeg predsednika u Belu kuću, pa postao (opet) predmet podsmeha na mrežama. Nagledali smo se raznih snimaka predsednika SAD Džoa… »
Ali, ja sam sada predsednik, ja! Okupljeni u Beloj kući iskulirali Bajdena, oduševljeno pojurili do bivšeg šefa Baraka Obame…
Kurir 06.04.2022
Američki predsednik Džo Bajden snimljen je kako deluje izgubljeno nakon što su ga okupljeni u Beloj kući potpuno ignorisali i pojurili da se druže sa Barakom Obamom koji je prvi put posetio predsedničku rezidenciju od kada je napustio funkciju. Bajden… »
Ovacije za Obamu i zbunjeni Bajden: Bivši predsednik se vratio u Belu kuću posle pet godina, ali svi pričaju o ovom momentu…
Blic 06.04.2022
Bivši američki predsednik Barak Obama vratio se juče u Belu kuću, prvi put od kako je napustio položaj u januaru 2017, posle svoja dva mandata, da bi istakao prednosti zakona o pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti i podržao svog prijatelja i bivšeg partnera… »
Obama ponovo sa Bajdenom u Beloj kući: Dočekan uz ovacije
Telegraf 06.04.2022
Obama je u šali nazvao Bajdena "potpredsednikom", posle čega se ispravio, uz Bajdenov pozdrav, a zatim je hvalio usvajanje Zakona o pristupačnoj zdravstvenoj zaštiti, koje je nazvao jednim od "vrhunaca" svog predsedničkog rada. Bivši američki predsednik… »
Vesti dana »

Jovanov (SNS): Rusi i Ukrajinci će posle tri godine ratovanja sesti za sto, a blokaderi histerišu
Beta pre 34 minutajoš 56 povezanih

Nestabilno vreme u Srbiji sa lokalnim nepogodama i najavom stabilizacije sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 47 povezanih

Agencija za energetiku: Crvena zona potrošene struje biće smanjena sa 1.600kWh na 1.200 kWh
Forbes pre 39 minutajoš 20 povezanih

NIS podneo zahtev Ministarstvu finansija SAD za dodatno odlaganje roka za uvođenje sankcija
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih