Повезане вести

Најтужнији видео Бајдена - "уништио" га обама! Покушавао да привуче пажњу, а онда су га понизили као никада до сада!

Најтужнији видео Бајдена - "уништио" га обама! Покушавао да привуче пажњу, а онда су га понизили као никада до сада!

Мондо 06.04.2022
Председник САД позвао бившег председника у Белу кућу, па постао (опет) предмет подсмеха на мрежама. Председник САД позвао бившег председника у Белу кућу, па постао (опет) предмет подсмеха на мрежама. Нагледали смо се разних… »
Али, ја сам сада председник, ја! Окупљени у Белој кући искулирали Бајдена, одушевљено појурили до бившег шефа Барака Обаме…

Али, ја сам сада председник, ја! Окупљени у Белој кући искулирали Бајдена, одушевљено појурили до бившег шефа Барака Обаме…

Курир 06.04.2022
Амерички председник Џо Бајден снимљен је како делује изгубљено након што су га окупљени у Белој кући потпуно игнорисали и појурили да се друже са Бараком Обамом који је први пут посетио председничку резиденцију од када је… »
Овације за Обаму и збуњени Бајден: Бивши председник се вратио у Белу кућу после пет година, али сви причају о овом моменту…

Овације за Обаму и збуњени Бајден: Бивши председник се вратио у Белу кућу после пет година, али сви причају о овом моменту…

Блиц 06.04.2022
Бивши амерички председник Барак Обама вратио се јуче у Белу кућу, први пут од како је напустио положај у јануару 2017, после своја два мандата, да би истакао предности закона о приступачној здравственој заштити и подржао свог… »
Обама поново са Бајденом у Белој кући: Дочекан уз овације

Обама поново са Бајденом у Белој кући: Дочекан уз овације

Телеграф 06.04.2022
Обама је у шали назвао Бајдена "потпредседником", после чега се исправио, уз Бајденов поздрав, а затим је хвалио усвајање Закона о приступачној здравственој заштити, које је назвао једним од "врхунаца" свог председничког рада… »

Вести дана »