Повезане вести
Ивана Шашић открила детаље развода: Чула сам се са љубавницом свог мужа
Нова 06.04.2022
Вест о разводу певачице Иване Шашић затекла је јавност јер је изгледало да пар живи веома складно. Након што се Ивана огласила путем Фејсбука и објавила да се она и супруг Бојан разводе после пет година брака, у медијима су се… »
Ивана Шашић мужа препустила љубавници: Чула сам се са том женом, рекла сам да јој га поклањам
Свет & Скандал 06.04.2022
Ивана Шашић, певачица и бивша задругарка изненадила је јавност са причом о разводу, с обзиром на то да се чинило да је у њеном браку све идилично. Након што се медијима пронела информација да је Шашићку по Шапцу јурила… »
Чула сам се са љубавницом свог мужа! Певачица открила како је сазнала за превару због које се сад разводи: Издају не праштам!…
Курир 06.04.2022
Вест о разводу бивше задругарке и певачице Иване Шашић затекла је јавност, с обзиром да се чинило да је у њеном браку све идилично. Након што се медијима пронела информација да је Шашићку јурила љубавница њеног мужа по Шапцу… »
Јуче сазнала да ју је муж преварио, данас тражила развод! Огласила се Ивана - Чула сам се с његовом љубавницом!
Мондо 06.04.2022
Ивана Шашић открила је шта се догодило и како се осећа. Ивана Шашић открила је шта се догодило и како се осећа. Као гром из ведра неба одјекнула је вест да се певачица Ивана Шашић, која је учествовала и у Фарми и у Задрузи… »
Певачица се разводи због преваре: Ево како је некад причала о супругу
Нова 06.04.2022
Ивана Шашић изненадила је јавност саопштењем да се растаје од супруга. Ивана је на свом Фејсбук профилу написала да ставља тачку на брак са Бојаном Симићем, који је трајао пет година. Певачица је у брак са Бојаном ступила у… »
Варао је са 7 година старијом женом: Разводи се Ивана Шашић - "Љубавница је јурила по Шапцу да пита да ли су заједно!"
Мондо 06.04.2022
Певачица и бивша учесница "Задруге" Ивана Шашић разводи се од Бојана Симића после пет година брака. Певачица и бивша учесница "Задруге" Ивана Шашић разводи се од Бојана Симића после пет година брака. Ивана Шашић огласила се данас… »
Објавила да се разводи, па почела да слави: Певачица изненадила потезом
Нова 06.04.2022
Након што је пре само неколико сати на свом Фејсбук профилу објавила да се разводи, певачица Ивана Шашић повукла је још један потез којим је изненадила све. Она је, наиме, окачила песму Александре Радовић под називом “Живео крај“… »
Удала се у 43, муж јој чувао децу док је била у ријалитију: Шок објава на Инстаграму српске певачице - разводим се!
Мондо 06.04.2022
Певачица Ивана Шашић изненадила пратиоце. Певачица Ивана Шашић изненадила пратиоце Певачица и ријалити учесница Ивана Шашић објавила је на друштвеној мрежи инстаграм да се разводи од Бојана Симића. "Драги моји, да не би било… »
Скинула сам бурму и одмах предала папире! Певачица открила све детаље развода: Живела сам у заблуди, све сам сазнала!
Курир 06.04.2022
Певачица Ивана Шашић на Фејсбуку је саопштила да се разводи од супруга Бојана Симића после пет година брака. Она је сада открила нове детаље краха брака. - Разводим се! Неко је нешто забрљао, ја не прелазим преко тога и то је… »
Разводи се српска певачица: "Преко тога не могу да пређем! Чистог образа излазим из брака са Бојаном"
Блиц 06.04.2022
Ивана Шашић, певачица и бивша ријалити учесница објавила је на друштвеној мрежи инстаграм да се разводи од Бојана Симића. "Драги моји, да не би било неких спекулација и прича, ево овако јавно: Разводим се! Бојан и ја смо дошли до… »
Вести дана »

Мићин о споменику жртвама пада надстрешнице: Погинули ће бити запамћени заувек у Новом Саду и у сећањима свих нас
Блиц пре 13 минутајош 24 повезане

У Новом Пазару протест, приведени демонстрант из Краљева пуштен на слободу
НИН пре 1 сатјош 13 повезаних

Студенти и зборови грађана у Новом Саду сутра обележавају девет месеци од пада надстрешнице
Нови магазин пре 27 минутајош 7 повезаних

У Лазаревцу ухапшена два мушкарца осумњичена за убиство у покушају и саизвршилаштву
РТВ пре 1 сатјош 17 повезаних