Povezane vesti
"Nešto mi se javlja": Željko Mitrović prognozira kako će se "raspetljati" izborna situacija u Beogradu
Blic 06.04.2022
Nešto mi se javlja da će ceo Beograd ponovo na izbore, kaže vlasnik TV Pink Željko Mitrović, koji se na Tviteru osvrnuo na formiranje buduće vlasti. Napisao je i da očekuje uskoro i inauguraciju i republički saziv. - Nešto mi se javlja da će ceo Beograd… »
Vlasnik Pinka najavio nove izbore u celom Beogradu, opozicija nešto drugo
Nova 06.04.2022
Željko Mitrović, vlasnik Pinka tvitovao je da „mu se javlja“ da će ceo Beograd ponovo na izbore. Iz opozicije poručuju da je to tehički moguće, ali i da se njima javlja da će on u zatvor. „Nešto mi se javlja da ce ceo Beograd ponovo na izbore i to ne… »
Vesti dana »

Učenici Gimnazije "Sveti Sava" saopštili da su stupili u blokadu – podržali zahteve Pete gimnazije
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

Von der Leyen sa Luštice: Vrijeme je za investicije, iduće godine ukidamo roming između Crne Gore i EU
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 28 povezanih

BLOG UŽIVO Fotografije pretučene studentkinje i u Skupštini: Strašan kriminal se desio. Policija i Ivica Dačić duguju odgovore
Nova pre 7 minutajoš 34 povezane

Švedska smenila Tomasona dok još ima šanse da se plasira na SP
Sport klub pre 42 minutajoš 38 povezanih

Umro pevač iz grupe "DNK": Nakon skoro sedam meseci lečenja Vladimir Blažev Pančo preminuo
Blic pre 8 minutajoš 23 povezane