Povezane vesti
Ispovest žene iz Buče: Bolje da su i mene ubili
Danas 06.04.2022
U ukrajinskom gradu Buča u blizini Kijeva, gde dokazi ukazuju da su ruski vojnici ubijali nevine civile, otkriva se sve više novih zverstava. Satnovnica Buče Irina Abramov je za Bi-Bi-Si ispričala kako su ruski vojici upali u kuću u kojoj je živela sa… »
"On ti ne može pomoći", upucali joj muža na oči! Ruski vojnici upali u kuću, posle masakra žena molila da je ubiju
Mondo 06.04.2022
Oleg Abramov, 40-godišnji zavarivač koji je živeo miran život u Buči, navodno je upucan iz neposredne blizine. Oleg Abramov, 40-godišnji zavarivač koji je živeo miran život u Buči, navodno je upucan iz neposredne blizine. Masakr koji su ruske trupe… »
Vesti dana »
"Hvala što ste mi podarili Kosanu" Aca Sofronijević emotivnim govorom raznežio sve – poseban poklon od Halida Bešlića obeležio slavlje
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Nova izmena saobraćaja na relaciji Bor – Crni Vrh zbog transporta elise vetrogeneratora
Ist media pre 2 satajoš 31 povezana
"Ako padne N1, padamo svi mi": Snažna poruka sa drugog skupa podrške zaposlenima na toj televiziji
Nova pre 1 satjoš 22 povezane
Liverpul pokušao, Dembele ga konačno srušio, PSŽ u polufinalu Lige šampiona
Sportske.net pre 48 minutajoš 29 povezanih
Pred nastavak suđenja u slučaju Generalštab konzervatorka zaslužna za stavljanje zaštite poručuje: Neko je pokušao da se našali (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana