Повезане вести

Лукас о Бајаги: Он је ђубре и наркоман, постоји могућност да га пребијем

Лукас о Бајаги: Он је ђубре и наркоман, постоји могућност да га пребијем

Нова 06.04.2022
Фолкер се осврнуо на сукоб са Бајагом током овогодошње "Песме за Евровизију". Певач Аца Лукас гостовао је у једној емисији и том приликом се дотакао сукоба са Момчилом Бајагићем Бајагом. „Сада кад је било полуфинале ‘Песме за… »
Бајага се огласио након што га је Лукас испрозивао! Фолкер га је назвао наркоманом, а ево шта он каже на све!

Бајага се огласио након што га је Лукас испрозивао! Фолкер га је назвао наркоманом, а ево шта он каже на све!

Курир 06.04.2022
Аца Лукас гостујући у емисији "Контра шоу" проговорио о свађи са Момчилом Бајагићем Бајагом, а том приликом је изнео низ оптужби на његов рачун. - Рекао сам мојима "постоји могућност да га сада пребијем као мачку, јер је покушао… »
Бајага, ти си наркоманско г*вно, ја сам користио кокаин! Најшокантније изјаве Аце Лукаса о рокеру: Фикса се хероином, пребићу…

Бајага, ти си наркоманско г*вно, ја сам користио кокаин! Најшокантније изјаве Аце Лукаса о рокеру: Фикса се хероином, пребићу…

Курир 06.04.2022
Музичка звезда Аца Лукас говорио је о дешавањима која су пропратила његов наступ на Фестивалу "Песма за Евровизију '22", и том прилликом осврнуо се на сукоб са колегом, Момчилом Бајагићем Бајагом. - Сада кад је било полуфинале… »

Вести дана »