Povezane vesti
Patnja nakon raskida bila je kratkog veka: Anastasija Ražnatović spremna za novu ljubav
Svet & Skandal 06.04.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović progovorila o bivšem i otkrila da je spremna za novu ljubav Mlada muzička odavno niže uspehe i pomno prati korake svoje majke, balkanske zvezde Cece Ražnatović. Iako je oduvek isticala da želi da bude poznata zbog svog… »
Đorđu želim divan život, a ja sam spremna za novu ljubav! Anastasija o raskidu, zaradi, odrastanju, a evo šta kaže o Ceci i…
Kurir 06.04.2022
Pevačica Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula sa Đorđem Kuljićem posle pet godina veze. – Zaista mislim da nisam ostala nedorečena, jer sve u vezi sa tom pričom sam rekla kako jeste, iako se očekuje da je mnogo bombastičnija i dramatičnija. Nije… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 50 minutajoš 12 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 3 satajoš 5 povezanih

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)
Blic pre 4 satijoš 4 povezane