Povezane vesti
Znaš li ti ko sam ja?! Vozač u Banjaluci povredio vatrogasca koji mu je pomagao nakon udesa
Kurir 06.04.2022
Prilikom gašenja požara na automobilu koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u centru Banjaluke, jedan od učesnika je napao i povredio vatrogasca. U Vatrogasnoj brigada Banjaluka rekli su da je sinoć došlo je do neodgovornog ponašanja jedne osobe… »
"Znaš li ti ko sam ja?!" Bahati vozač u Banjaluci povredio vatrogasca koji mu je pomagao nakon udesa
Blic 06.04.2022
Prilikom gašenja požara na automobilu koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u centru Banjaluke, jedan od učesnika je napao i povredio vatrogasca. U Vatrogasnoj brigada Banjaluka rekli su da je sinoć došlo je do neodgovornog ponašanja jedne osobe… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 32 minutajoš 61 povezana
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 1 satjoš 43 povezane
Voda u Čačku, Lučanima i Gornjem Milanovcu ispravna za piće: Ukinuta vanredna situacija u Čačku
Newsmax Balkans pre 16 minutajoš 26 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 1 satjoš 29 povezanih
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, više od 30 mrtvih, 100 povređenih, desetine nestalih (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih