Povezane vesti
„Transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče sa ženama“
N1 Info 06.04.2022
Premijer Velike Britanije Boris Džonson smatra da transrodne osobe ne treba da se takmiče u sportskim događajima za žene. „Mislim da biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče u ženskim sportskim događajima. Možda je kontroverzno reći to, ali meni se… »
„Transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče sa ženama“
Sport klub 06.04.2022
Premijer Velike Britanije Boris Džonson smatra da transrodne osobe ne treba da se takmiče u sportskim događajima za žene. „Mislim da biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče u ženskim sportskim događajima. Možda je kontroverzno reći to, ali meni se… »
Džonson izazvao buru: Biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče sa ženama
Nova 06.04.2022
Premijer jasan, muškarcima nije mesto u ženskoj konkurenciji. Britanski premijer Boris Džonson rekao je da transrodne žene ne bi trebalo da se takmiče na ženskim sportskim događajima, iako prizanje da bi takav stav mogao da bude „kontroverzan“. „Mislim… »
Vesti dana »
U Ivanjici bez struje 1.000 potrošača, a u Loznici još 134 domaćinstva
Nova pre 4 satijoš 33 povezane
Dedović otkrio odakle delfini crpe snagu: „To je segment na kom moramo da poradimo!“
Hot sport pre 25 minutajoš 89 povezanih
Snežna mećava pravi haos, nanosi su visine preko metar: Kamioni za čišćenje se ne gase, putari rade bez pauze
Telegraf pre 3 satajoš 35 povezanih
Masovni protesti u Iranu traju dve nedelje uz rast broja žrtava i pojačanu represiju
Naslovi.ai pre 2 satajoš 55 povezanih
Genduzi se još nije ni raspakovao, a već je srušio Galatu i Feneru doneo trofej
Sportske.net pre 4 satijoš 41 povezana