Povezane vesti
„Transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče sa ženama“
N1 Info 06.04.2022
Premijer Velike Britanije Boris Džonson smatra da transrodne osobe ne treba da se takmiče u sportskim događajima za žene. „Mislim da biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče u ženskim sportskim događajima. Možda je kontroverzno reći to, ali meni se… »
„Transrodne osobe ne bi trebalo da se takmiče sa ženama“
Sport klub 06.04.2022
Premijer Velike Britanije Boris Džonson smatra da transrodne osobe ne treba da se takmiče u sportskim događajima za žene. „Mislim da biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče u ženskim sportskim događajima. Možda je kontroverzno reći to, ali meni se… »
Džonson izazvao buru: Biološki muškarci ne bi trebalo da se takmiče sa ženama
Nova 06.04.2022
Premijer jasan, muškarcima nije mesto u ženskoj konkurenciji. Britanski premijer Boris Džonson rekao je da transrodne žene ne bi trebalo da se takmiče na ženskim sportskim događajima, iako prizanje da bi takav stav mogao da bude „kontroverzan“. „Mislim… »
Vesti dana »
Ministarstvo prosvete: Deo škola pregledan, dojave o postavljenim bombama bile lažne
RTS pre 6 minutajoš 25 povezanih
Amerika i Iran pokrenuli nove napade, dronovi pogodili aerodrom u Kuvajtu
Radio 021 pre 2 satajoš 31 povezana
VREME SE DRAMATIČNO MENJA: Sunce ujutru, a popodne pljuskovi, grmljavina i moguća pojava grada – evo kakva prognoza očekuje Srbiju i Niš
Glas juga pre 2 satajoš 40 povezanih
Sastavi za Svetsko prvenstvo - Grupa J: Argentina, Alžir, Austrija i Jordan - evo ko će predstavljati ove reprezentacije!
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Ukrajinci uzvratili: Sedam poginulih u napadu na autobus u proruskoj oblasti, udar i na Sankt Peterburg
BBC News pre 56 minutajoš 24 povezane