Povezane vesti
Serena: Želim još titula, ali tenis mi nije prvi prioritet
N1 Info 06.04.2022
Serena Vilijams istakla je da joj tenis više nije prioritet, jer je fokusirana na odgajanje kćerke Olimpije. Amerikanka ima 23 grend slem titule, jednu manje od rekorda Margaret Kort. Iako je već izjavila da želi da nastavi da igra kako bi nadmašila… »
Serena: Želim još titula, ali mi tenis nije prioritet
Nova 06.04.2022
Velika šampionka se posvetila odgajanju kćerke Amerikanka Serena Vilijams važi za jednu od najboji teniserki u istoriji, ali njeni prioriteti su se nakon porođaja promenili. Serena je sada fokusirana na odgajanje kćerke Olimpije, iako je samo jedan… »
Serena: Želim još titula, ali tenis mi nije prvi prioritet
Sport klub 06.04.2022
Serena Vilijams istakla je da joj tenis više nije prioritet, jer je fokusirana na odgajanje kćerke Olimpije. Amerikanka ima 23 grend slem titule, jednu manje od rekorda Margaret Kort. Iako je već izjavila da želi da nastavi da igra kako bi nadmašila… »
Vesti dana »
Savo Manojlović i Aleksandar Jovanović privedeni na Savskom mostu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 28 minutajoš 55 povezanih
Opozicija ponovo blokirala ulaz u sud i tužilaštvo u Novom Sadu, nekoliko poslanika ušlo u zgradu suda
NIN pre 28 minutajoš 41 povezana
Uhapšen zbog pozivanja na džihad i veličanja islamske države, vrbovao preko fejsbuka: Ministar policije otkrio detalje akcije u Novom Pazaru! (Foto)
Kurir pre 22 minutajoš 35 povezanih
Bajden nastavlja sa "potpalom": Odobrio dodatno novo oružje Ukrajini i šalje još 100 miliona dolara
Pravda pre 4 satijoš 25 povezanih