Повезане вести

Ђилас: “Понош показао да је одличан кандидат за председника. Требало је раније да буде наш избор”

Ђилас: “Понош показао да је одличан кандидат за председника. Требало је раније да буде наш избор”

Недељник 06.04.2022
Фото: Игор Павићевић Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је да су Београђани гласали за промене, те подвукао да је спреман да о понављању избора разговара са Александром Вучићем. Ђилас је гостујући у… »
Ђилас: Избори да се понове на 258 места, друга опција – нови избори у Београду

Ђилас: Избори да се понове на 258 места, друга опција – нови избори у Београду

Н1 Инфо 06.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас је написао на Твитеру да су "Уједињени за победу Београда" поднели у среду увече приговоре на 258 бирачких места, где би, према његовом мишљењу, требало да се понове… »
Вучић о Ђиласовом предлогу о понављању избора: Одговор сутра на РТС

Вучић о Ђиласовом предлогу о понављању избора: Одговор сутра на РТС

Нова 06.04.2022
Александар Вучић, лидер СНС, који обавља и функцију председника, сутра увече ће одговорити хоће ли прихватити да са Драганом Ђиласом, лидером ССП, разговара о понављању избора у целом Београду. Наиме, у Вучичевом кабинету је… »
Ђилас: Предали смо приговоре, избори у Београду морају да се понове на више од 250 места

Ђилас: Предали смо приговоре, избори у Београду морају да се понове на више од 250 места

Еуроневс 06.04.2022
Лидер Странке слободе и Правде Дараган Ђилас је рекао да су предати приговори за изборе у Београду. Он тврди да избори у главном граду "морају да се понове на преко 250 места". “Друга опција је да уместо понављања на тих 20… »
Ђилас: Спреман сам да разговарам са Вучићем о понављању избора у Београду

Ђилас: Спреман сам да разговарам са Вучићем о понављању избора у Београду

Радио 021 06.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је данас да је спреман да о понављању избора за Скупштину Београда разговара са председником Србије Александром Вучићем. "Спремам сам да разговарам са Александром… »
Ђилас: Спреман сам да разговарам с Вучићем о понављању избора

Ђилас: Спреман сам да разговарам с Вучићем о понављању избора

Блиц 06.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је да су Београђани гласали за промене и нагласио је да ће листа "Уједињени за победу Београда" поднети приговоре на 258 бирачких места. Ђилас је гостујући на… »
Ђилас: Приговори на 258 бирачких места, спремам сам да разговарам са Вучићем

Ђилас: Приговори на 258 бирачких места, спремам сам да разговарам са Вучићем

Нова 06.04.2022
Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас рекао је да су Београђани гласали за промене, те подвукао да је спреман да о понављању избора разговара са Александром Вучићем. Ђилас је гостујући у емисији „Међу нама“ на… »

Вести дана »