Povezane vesti
Đilas: “Ponoš pokazao da je odličan kandidat za predsednika. Trebalo je ranije da bude naš izbor”
Nedeljnik 06.04.2022
Foto: Igor Pavićević Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene, te podvukao da je spreman da o ponavljanju izbora razgovara sa Aleksandrom Vučićem. Đilas je gostujući u emisiji „Među nama“ na Nova… »
Đilas: Izbori da se ponove na 258 mesta, druga opcija – novi izbori u Beogradu
N1 Info 06.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas je napisao na Tviteru da su "Ujedinjeni za pobedu Beograda" podneli u sredu uveče prigovore na 258 biračkih mesta, gde bi, prema njegovom mišljenju, trebalo da se ponove izbori. Gostojući na TV Nova… »
Vučić o Đilasovom predlogu o ponavljanju izbora: Odgovor sutra na RTS
Nova 06.04.2022
Aleksandar Vučić, lider SNS, koji obavlja i funkciju predsednika, sutra uveče će odgovoriti hoće li prihvatiti da sa Draganom Đilasom, liderom SSP, razgovara o ponavljanju izbora u celom Beogradu. Naime, u Vučičevom kabinetu je na pitanje Danas.rs da li… »
Đilas: Predali smo prigovore, izbori u Beogradu moraju da se ponove na više od 250 mesta
Euronews 06.04.2022
Lider Stranke slobode i Pravde Daragan Đilas je rekao da su predati prigovori za izbore u Beogradu. On tvrdi da izbori u glavnom gradu "moraju da se ponove na preko 250 mesta". “Druga opcija je da umesto ponavljanja na tih 20 odsto birališta imamo nove… »
Đilas: Spreman sam da razgovaram sa Vučićem o ponavljanju izbora u Beogradu
Radio 021 06.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da je spreman da o ponavljanju izbora za Skupštinu Beograda razgovara sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Spremam sam da razgovaram sa Aleksandrom Vučićem, normalno je da se… »
Đilas: Spreman sam da razgovaram s Vučićem o ponavljanju izbora
Blic 06.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene i naglasio je da će lista "Ujedinjeni za pobedu Beograda" podneti prigovore na 258 biračkih mesta. Đilas je gostujući na televiziji Nova S podvukao da su… »
Đilas: Prigovori na 258 biračkih mesta, spremam sam da razgovaram sa Vučićem
Nova 06.04.2022
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas rekao je da su Beograđani glasali za promene, te podvukao da je spreman da o ponavljanju izbora razgovara sa Aleksandrom Vučićem. Đilas je gostujući u emisiji „Među nama“ na Nova S televiziji… »
Vesti dana »
Kako je buknuo požar u 7 solitera odjednom Ljudi živi izgoreli: 2 faktora dovela do stravične scene kakva nije viđena (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 33 povezane
Željko Obradović podneo neopozivu ostavku, Partizan traži novog trenera posle poraza od Panatinaikosa
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 112 povezane
Vozači, budite maksimalno oprezni! Putevi Srbije uputili apel zbog najavljenog snega
Alo pre 1 satjoš 34 povezane