Повезане вести
Опозиција захтева ванредне локалне изборе у Новом Саду
Нова 07.04.2022
Челници опозиционих странака у Новом Саду затражили су данас расписивање ванредних локалних избора у Новом Саду, наводећи да су резултати парламентарних избора у том граду показали да опозиционе партије имају много већу подршку… »
Спремите се за локалне изборе 2024, изађите нам на црту тада
Курир 07.04.2022
Председник Градског одбора распале Демократске странке у Новом Саду Вељко Крстоношић данашњом изјавом још једном је показао одсуство реалног сагледавања резултата недељних избора. Да познаје основне математичке радње… »
Народна Странка: Захтевамо ванредне локалне изборе у Новом Саду
Данас 07.04.2022
Српска напредна странка изгубила је већину и зато захтевамо ванредне локалне изборе у Новом Саду, изјавио је предсаедник Градског одбора Народне странке Борислав Новаковић. Повод за то је изјава градоначелника Новог Сада и… »
Новаковић тражи ванредне изборе у Новом Саду: "СНС је у нашем граду изгубила већину"
Радио 021 07.04.2022
Председник Градског одбора Народне странке Борислав Новаковић упутио је захтев за расписивањем ванредних избора у Новом Саду. Овакав захтев стиже након јутрошње изјаве градоначелника Милоша Вучевића о томе да ће тражити од… »
Вељко Крстоношић (ДС) градоначелнику Милошу Вучевићу: Ванредни избори најпре у Новом Саду
Данас 07.04.2022
Председник Градског одбора Демократске странке (ГрО ДС) у Новом Саду Вељко Крстоношић позвао је градоначелника Милоша Вучевића да своју идеју о ванредним изборима најпре сам реализује у Новом Саду. „Вучевић није неко ко одлучује… »
„Вучићева екипа“ која све контролише: Шта се крије иза идеје о понављању парламентарних избора и зашто у СНС није све „под…
Данас 07.04.2022
На први мах делује да је све под контролом у СНС, али није, кажу извори Данаса блиски овој странци, поводом изјаве Милоша Вучевића, потпредседника СНС да ће „замолити председника Александра Вучића да се на јесен иде на нове… »
Вучевић: Замолићу Вучића да на јесен идемо на нове парламентарне изборе
Н1 Инфо 07.04.2022
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да ће "замолити председника Александра Вучића да се на јесен иде на нове парламентарне изборе јер су се грађани фокусирали на председничке а парламентарне схватили… »
Вучевић: Да се ја питам најпоштеније би било да на јесен поново идемо на парламентарне изборе
Еуроневс 07.04.2022
Потпредседник Српске напредене странке Милош Вучевић предложио је да се на јесен одрже нови избори за парламент. "Рећи ћу нешто што можда неће звучати пристојно - мислим да је део људи олако схватио парламентарне изборе, да су… »
Вучевић: Замолићу Вучића да на јесен идемо на парламентарне изборе
Нова 07.04.2022
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да ће "замолити председника Александра Вучића да се на јесен иде на нове парламентарне изборе јер су се грађани фокусирали на председничке а парламентарне схватили… »
Вучевић: Предлажем председнику Вучићу да на јесен идемо поново на парламентарне изборе, мислим да би то било најпоштеније!…
Курир 07.04.2022
Милош Вучевић, потпредседник СНС, гостујући у јутарњем програму на ТВ Пинк, предложио је да се на јесен одрже нови избори за парламент. Рећи ћу нешто што можда неће звучати пристојно – мислим да је део људи олако схватио… »
Вучевић: Тражићу од Вучића да на јесен буду нови парламентарни избори
Радио 021 07.04.2022
Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је да ће замолити председника Александра Вучића да се на јесен иде на нове парламентарне изборе. Како је Вучевић објаснио, то ће тражити од Вучића јер сматра да су се… »
Вучевић: Предлажем председнику Вучићу да на јесен идемо поново на парламентарне изборе, то било најпоштеније!
Телеграф 07.04.2022
Мислим да би грађани данас након свих ових дешавања и порука које смо чули после 3. априла били отрежњени - рекао Вучевић. Потпредседник СНС Милош Вучевић предложио је да се на јесен одрже нови избори за парламент. - Рећи ћу… »
"Ово је историјска победа" Вучевић: Предложићу да се одрже нови парламентарни избори
Србија данас 07.04.2022
Вучевић је навео да је Вучићева победа била историјска. Милош Вучевић, потпредседник СНС, гостујући у јутарњем програму на ТВ Пинк, предложио је да се на јесен одрже нови избори за парламент. - Рећи ћу нешто што можда неће… »
Вести дана »
Студенткиња ДУНП: Полицијска бруталност нам није страна, јуче смо показали да се Пазарци ничега не плаше
Нови магазин пре 1 сатјош 40 повезаних
Наредних дана доста падавина: Прогноза до краја октобра и за почетак новембра
Правда пре 42 минутајош 35 повезаних
Суд: Одређен притвор В.А. јер је ранио човека и изазвао пожар испред Скупштине
Бета пре 1 сатјош 44 повезане