Повезане вести

Данас је једна од најпожељнијих али није увек било тако: Ево која колегиница је критиковала Раду због кривих зуба

Данас је једна од најпожељнијих али није увек било тако: Ево која колегиница је критиковала Раду због кривих зуба

Свет & Скандал 07.04.2022
Певачица Рада Мнојловић сада изгледа потпуно другачије него на почетку каријере Једна од најзгоднијих дама домаће естрадне сцене певачица Рада Манојловић није се пуно променила од тренутка када се појавила на сцену, али прво што… »
Снежана Ђуришић критиковала Раду Манојловић: Поправи зубе, види на шта личиш

Снежана Ђуришић критиковала Раду Манојловић: Поправи зубе, види на шта личиш

Нова 07.04.2022
Певачица Рада Манојловић није се пуно променила од тренутка када се појавила на естрадној сцени, али прво што је променила на себи јесу зуби. Она је признала да је решила да посети стоматолога након критике Снежане Ђуришић, али и… »
Рекла ми је да поправим зубе и да сам вулгарно обучена Рада први пут открила која певачица је критиковала: Изгледала сам…

Рекла ми је да поправим зубе и да сам вулгарно обучена Рада први пут открила која певачица је критиковала: Изгледала сам…

Курир 07.04.2022
Певачица Рада Манојловић није се пуно променила од тренутка када се појавила на сцену, али прво што је променила на себи јесу зуби. Она је признала да је решила да посети стоматолога након критике Снежане Ђуришић, али и других… »
Снежана ми рекла да поправим зубе, сви остали да ставим силиконе! Рада о пластичним операцијама - Момци се не жале!

Снежана ми рекла да поправим зубе, сви остали да ставим силиконе! Рада о пластичним операцијама - Момци се не жале!

Мондо 07.04.2022
Певачица Рада Манојловић открила шта је до сада радила на себи. Певачица Рада Манојловић открила шта је до сада радила на себи Певачица Рада Манојловић је открила да је на почетку каријере добила мноштво негативних коментара на… »

Вести дана »