Повезане вести

Изетбеговић: Дејтон је лудачка кошуља

Изетбеговић: Дејтон је лудачка кошуља

Н1 Инфо 07.04.2022
"Дејтонски споразум је лудачка кошуља", рекао је лидер СДА Бакет Изетбеговиц́, критикујуц́и најновије ставове Габријела Ескобара, специјалног изасланика америчке владе за Западни Балкан, да се о грађанској Босни и Херцеговини… »
Изетбеговић: Поруком сам честитао Вучићу победу, Дејтон је лудачка кошуља

Изетбеговић: Поруком сам честитао Вучићу победу, Дејтон је лудачка кошуља

Нови магазин 07.04.2022
Лидер Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је да је поруком честитао изборну победу председнику Србије Александру Вучићу, наводећи да ће после избора у Србији "бити мање Вулина" у Босни и Херцеговини… »
"Деценијама мрзи све што је српско" Вулин жестоко одбрусио Изетбеговићу, па поручио: Српски свет се ствара

"Деценијама мрзи све што је српско" Вулин жестоко одбрусио Изетбеговићу, па поручио: Српски свет се ствара

Србија данас 07.04.2022
Када видим колико сметам Изетбеговићу не могу да не осетим понос, навео је министар полиције и председник Покрета социјалиста Александар Вулин. - Српски свет се ствара и он ту баш ништа не може да учини осим да мрзи као што… »
Изетбеговић: Честитао сам Вучићу победу, сад ће Вулина бити мање

Изетбеговић: Честитао сам Вучићу победу, сад ће Вулина бити мање

Н1 Инфо 07.04.2022
Председник Странке демократске акције (СДА) Бакир Изетбеговић изјавио је у интервјуу за Н1 Сарајево да је честитао Александру Вучићу на победи на председничким изборима у Србији, али је говорио и о томе какву политику Београда… »
Изетбеговић честитао Вучићу: Вулин ће мање шетати по БиХ и биће мање подршке Русији

Изетбеговић честитао Вучићу: Вулин ће мање шетати по БиХ и биће мање подршке Русији

Правда 07.04.2022
Бакир Изетбеговић, лидер САД, у интервјуу за сарајевску Н1, рекао је како је честитао председнику Србије Александру Вучићу на победи на изборима, али и говорио о томе какву политику Србије очекује према БиХ у наредном периоду… »
Изетбеговић: Ескобар пребацује „врућ кромпир“ политичарима БиХ

Изетбеговић: Ескобар пребацује „врућ кромпир“ политичарима БиХ

Нова 07.04.2022
Лидер Странке демократске акције (СДА) БиХ Бакир Изетбеговић тврди да је недавна изјава америчког изасланика за Западни Балкан Габријела Ескобара, да се о грађанском концепту БиХ може разговарати након што уђе у ЕУ, дисонантна и… »
Изетбеговић: Ескобарова изјава о БиХ није став САД

Изетбеговић: Ескобарова изјава о БиХ није став САД

РТВ 07.04.2022
САРАЈЕВО - Лидер Странке демократске акције (СДА) БиХ Бакир Изетбеговић тврди да је недавна изјава америчког изасланика за Западни Балкан Габриела Ескобара, да се о грађаном концепту БиХ може разговарати након што уђе у ЕУ… »

Вести дана »