Повезане вести

Цару се вратиле емоције према мини врбашки! Филип понизио Далилу, она зајецала на сав глас, донела коначну одлуку! (видео)

Цару се вратиле емоције према мини врбашки! Филип понизио Далилу, она зајецала на сав глас, донела коначну одлуку! (видео)

Курир 07.04.2022
Далила Драгојевић је након неколико минута поново пришла Филипу Цару, па покушала да му објасни колико је добра за њега и колико је срећан што је има у животу. - Иди од мене - говорио је Цар. - Нећу - викала је Далила. - Ево… »
Никад те нисам волео, ово је трип затвореног простора Цар приредио Далили хладан туш, неће више да је види, па јој споменуо…

Никад те нисам волео, ово је трип затвореног простора Цар приредио Далили хладан туш, неће више да је види, па јој споменуо…

Курир 07.04.2022
Далила Драгојевић отишла је до изолације како би поразговарала са Филипом Царем, па је том приликом избила свађа. - Шта је, шта хоћеш - питао је Цар. - Ма дај, које долажење, са мном си причу завршила. Немамо ти и ја шта да… »
Користио ме је за с*ксуалне услуге, никад горе се нисам осећала! Далила неутешна због сукоба са Царем, открила шта не подноси…

Користио ме је за с*ксуалне услуге, никад горе се нисам осећала! Далила неутешна због сукоба са Царем, открила шта не подноси…

Курир 07.04.2022
Сандра Решић и Далила Драгојевић затекле су се заједно у пушаоници, па је Далила отворила душу о скандалу са Филипом Царем. - Одвратно се осећам, никад горе у животу - рекла је Далила. - Још ја синоћ неки коментар, шта испаде… »

Вести дана »