Povezane vesti
Dodik: EUFOR-ovo paradiranje ulicama neprihvatljivo, rade sa muslimanima, pisao sam Putinu i Lavrovu
Danas 07.04.2022
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kazao je danas da je pisao Generalnom sekretaru UN i predsedniku generalne skupštine UN te da je dostavio pismo određenom broju ambasadora važnih za Dejtonski sporazum. „Dejtonski sporazum je prekršen na nizu primera… »
Dodik: Neke zemlje smatraju da mogu dati legitimitet samo onom što njima odgovara u BiH
Beta video 07.04.2022
BANJALUKA - ``Vidljivo je da neke zemlje smatraju da mogu dati legitimitet samo onom što njima odgovara u BiH. Pisao sam generalnom sekretaru UN. Pisao sam mnogima, kao i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i ministru inostranih poslova Sergeju Lavrovu i… »
Vesti dana »
Vest koju je čekao ceo svet! Poznato vreme kada će biti finalizovan istorijski sporazum Amerike i Irana: "Nikad nismo bili bliži"
Blic pre 41 minutajoš 32 povezane
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Ceo stadion se okretao za holivudskom lepoticom (53): Sofija Vergara najveća zvezda Svetskog prvenstva
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Đoan Penjaroja posle poraza Partizana u finalu ABA lige: "Nedostajala nam je energija, pravili smo greške u bitnim momentima"
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju 14. jun 2026: Sutra pretežno sunčano i toplije
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih