Povezane vesti
Dodik: EUFOR-ovo paradiranje ulicama neprihvatljivo, rade sa muslimanima, pisao sam Putinu i Lavrovu
Danas 07.04.2022
Član Predsedništva BiH Milorad Dodik kazao je danas da je pisao Generalnom sekretaru UN i predsedniku generalne skupštine UN te da je dostavio pismo određenom broju ambasadora važnih za Dejtonski sporazum. „Dejtonski sporazum je prekršen na nizu primera… »
Dodik: Neke zemlje smatraju da mogu dati legitimitet samo onom što njima odgovara u BiH
Beta video 07.04.2022
BANJALUKA - ``Vidljivo je da neke zemlje smatraju da mogu dati legitimitet samo onom što njima odgovara u BiH. Pisao sam generalnom sekretaru UN. Pisao sam mnogima, kao i ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i ministru inostranih poslova Sergeju Lavrovu i… »
Vesti dana »
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 38 minutajoš 2 povezane
(Video) Srušio se američki borbeni avion, snimljen trenutak pada: Pilot uspeo da se katapultira
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana
Mlatio pare kao lud, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa odjednom nestao! Vratio se kod mame, jede hleb i paštetu, evo čime se danas bavi Lule Pljugica (foto)
Alo pre 13 minutajoš 1 povezana
Nakon privođenja zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju tendera, Stefano Sanino napušta funkciju u Evropskoj komisiji
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 3 satajoš 2 povezane