Povezane vesti
Serena najavila povratak: Na terenu na Vimbldonu
Sport klub 07.04.2022
Američka teniserka Serena Vilijams nagovestila je da bi takmičenjima mogla da se vrati do Vimbldona. U četvrtak je Patrik Muratoglu saopštio da će u narednom periodu sarađivati sa Simonom Halep, pošto neće biti potreban američkoj teniserki. Nešto kasnije… »
Muratoglu novi trener Simone Halep: Šta je sa Serenom?
N1 Info 07.04.2022
Francuski stručnjak Patrik Muratoglu potvrdio je da će ubuduće raditi sa Simonom Halep. „Danas počinje novo poglavlje u mojoj karijeri: Sada sam trener Simone Halep“, poručio je Muratoglu. „U poslednjih osam meseci sam shvatio koliko mi nedostaje taj… »
Umesto Novaka Đokovića - Simona Halep!
Sportske.net 07.04.2022
Francuski stručnjak Patrik Muratoglu, dugogodišnji trener Serene Vilijams, potvrdio je danas da će ubuduće raditi sa rumunskom teniserkom Simonom Halep. "U poslednjih osam meseci sam shvatio koliko mi nedostaje posao. To je strast mog života i osećam da… »
Muratoglu novi trener Simone Halep: Šta je sa Serenom?
Sport klub 07.04.2022
Francuski stručnjak Patrik Muratoglu potvrdio je da će ubuduće raditi sa Simonom Halep. „Danas počinje novo poglavlje u mojoj karijeri: Sada sam trener Simone Halep“, poručio je Muratoglu. „U poslednjih osam meseci sam shvatio koliko mi nedostaje taj… »
Vesti dana »
Iranski novi mirovni predlog nudi prekid blokade Ormuza, ne spominje nuklearni program
Beta pre 23 minutajoš 26 povezanih
Sunčano i toplo uz hladno jutro: Temperatura danas do 19 stepena
Glas Zaječara pre 2 satajoš 19 povezanih
Odbornici Skupštine Beograda danas o više planova generalne regulacije, menjanju zaštićenih područja
Beta pre 38 minutajoš 14 povezanih
Srpski košarkaš Nikola Jokić kažnjen sa pedeset hiljada dolara zbog incidenta na utakmici protiv Minesote
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih
Ministarstvo finansija sprema još 300 miliona evra za stambene kredite za mlade
Forbes pre 43 minutajoš 11 povezanih