Повезане вести
Серена најавила повратак: На терену на Вимблдону
Спорт клуб 07.04.2022
Америчка тенисерка Серена Вилијамс наговестила је да би такмичењима могла да се врати до Вимблдона. У четвртак је Патрик Муратоглу саопштио да ће у наредном периоду сарађивати са Симоном Халеп, пошто неће бити потребан америчкој… »
Муратоглу нови тренер Симоне Халеп: Шта је са Сереном?
Н1 Инфо 07.04.2022
Француски стручњак Патрик Муратоглу потврдио је да ће убудуће радити са Симоном Халеп. „Данас почиње ново поглавље у мојој каријери: Сада сам тренер Симоне Халеп“, поручио је Муратоглу. „У последњих осам месеци сам схватио… »
Уместо Новака Ђоковића - Симона Халеп!
Спортске.нет 07.04.2022
Француски стручњак Патрик Муратоглу, дугогодишњи тренер Серене Вилијамс, потврдио је данас да ће убудуће радити са румунском тенисерком Симоном Халеп. "У последњих осам месеци сам схватио колико ми недостаје посао. То је… »
Муратоглу нови тренер Симоне Халеп: Шта је са Сереном?
Спорт клуб 07.04.2022
Француски стручњак Патрик Муратоглу потврдио је да ће убудуће радити са Симоном Халеп. „Данас почиње ново поглавље у мојој каријери: Сада сам тренер Симоне Халеп“, поручио је Муратоглу. „У последњих осам месеци сам схватио… »
Вести дана »
Министар финансија Синиша Мали на конференцији Белаталкс: БДП у Србији порастао на 15.800 евра по глави становника, то је најбржи раст у Европи
Курир пре 23 минутајош 30 повезаних
Србин на челу БМВ-а - Милан Недељковић преузима компанију у мају 2026.
Блоомберг Адриа пре 28 минутајош 22 повезане
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 42 минутајош 21 повезана
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 3 минутајош 31 повезана
Међународна невладина организација Србију сврстала у категорију „под репресијом“
Данас пре 8 минутајош 15 повезаних