Повезане вести
Шешељ: Два пута сам на изборима одбачен и схватио сам то као крајње време да се повучем
Еуроневс 08.04.2022
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ потврдио је данас да се повлачи из политике. Шесељ је за Тањуг рекао да се не осећа добро и да ће на новим изборима, радикале вероватно водити нови председник. "Два пута… »
Шешељ се повлачи са чела СРС
Вести онлине 08.04.2022
Председник Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ потврдио је данас да се повлачи са чела СРС-а, а Александар Шешељ каже да ће страначки органи у наредним данима донети одлуку о будућем деловању. Војислав Шесељ је… »
Шешељ потврдио за Нова.рс да се повлачи са места председника странке
Данас 08.04.2022
Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, потврдио је за Нова.рс да се повлачи са чела странке коју је деценијама водио. “Све што је објављено је тачно и не желим ништа даље да коментаришем”, рекао је он. Ипак на… »
Шешељ: Српски народ ме одбацио, СРС ће водити нови председник
Глас Западне Србије 08.04.2022
Лидер СРС Војислав Шешељ најавио је да ће ту странку на следећим изборима вероватно водити други председник. „Ја сам сад у прилично лошем стању. На новим изборима вероватно ће странку водити нови председник. Не осећам се добро… »
Шешељ: Повлачим се!
Правда 08.04.2022
Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, потврдио је да се повлачи са чела странке коју је деценијама водио и најавио да ће СРС на следећим изборима вероватно водити нови председник. - Ја сам сад у прилично лошем… »
Шешељ: Повлачим се с места председника Српске радикалне странке
Бета 08.04.2022
Лидер Српске радикалне странке (СРС) Војислав Шешељ изјавио је данас да ће се повући с места председника СРС. "Српски народ ме је већ два пута узастопно одбацио на изборима", рекао је Шешељ агенцији Бета објашњавајући разлоге… »
Медији: “Шешељ се повлачи повлачи са места председника Српске радикалне странке”
Недељник 08.04.2022
(БЕТАПХОТО/ДРАГАН ГОЈИЦ) Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ потврдио је да се повлачи са чела странке коју је деценијама водио. „Све што је објављено је тачно и не желим ништа даље да коментаришем“, рекао, а… »
Шешељ потврдио за Нова.рс: Повлачим се са места председника странке
Нова 08.04.2022
Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, потврдио је за Нова.рс да се повлачи са чела странке коју је деценијама водио. “Све што је објављено је тачно и не желим ништа даље да коментаришем”, рекао је он. Ипак на… »
Шешељ се повлачи са места председника Српске радикалне странке
Радио 021 08.04.2022
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ, потврдио је да се повлачи са чела странке коју је деценијама водио. "Све што је објављено је тачно и не желим ништа даље да коментаришем", рекао је он за Нова.рс. Ипак, на… »
Шешељ открио чиме ће се бавити убудуће: Повлачи се са чела странке, а ево како ће бити изабран нови вођа радикала
Мондо 08.04.2022
Војислав Шешељ, лидер радикала, донео одлуку да се повуче са чела странке. Војислав Шешељ, лидер радикала, донео одлуку да се повуче са чела странке. Председник Српске радикалне странке, Војислав Шешељ, донео је одлуку да се… »
Повлачим се са чела Српске радикалне странке: Војислав Шешељ потврдио за Телеграф
Телеграф 08.04.2022
Српска радикална странка није прешла цензус на изборима 3. априла. Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ потврдио је за Телеграф.рс да се повлачи са чела странке и најавио да ће СРС на следећим изборима вероватно… »
Ексклузивно - Шешељ се повлачи Српски народ ме одбацио, СРС ће водити нови председник!
Ало 08.04.2022
Лидер СРС Војислав Шешељ најавио је да ће ту странку на следећим изборима вероватно водити други председник. - Ја сам сад у прилично лошем стању. На новим изборима вероватно ће странку водити нови председник. Не осећам се… »
Шешељ шокирао одлуком: Повлачим се, народ ме је одбацио!
Мондо 08.04.2022
Лидер Српске радикалне странке, Војислав Шешељ, најавио је да ће се повући са чела ове странке. Лидер Српске радикалне странке, Војислав Шешељ, најавио је да ће се повући са чела ове странке. Шешељ је одлуку о томе да се… »
Војислав Шешељ се повлачи: Већ два пута сам одбачен од српског народа, СРС ће имати новог председника
Србија данас 08.04.2022
Лидер СРС Војислав Шешељ најавио је да ће ту странку на следећим изборима вероватно водити други председник. - Ја сам сад у прилично лошем стању. На новим изборима вероватно ће странку водити нови председник. Не осећам се… »
Вести дана »

Пакао за Србију! Савет Европске уније одлучио: Усвојена забрана транзита руског гаса кроз ЕУ у треће земље: Ево кад одлука ступа на снагу
Курир пре 58 минутајош 36 повезаних

Језиве претње навијача фудбалеру Новог Пазара због објаве о генералу Павковићу: "Смраде, марш из клуба"
Телеграф пре 13 минутајош 28 повезаних

Шокантни детаљи састанка у Белој кући: Трамп бацао карте које је донео Зеленски?
Вести онлине пре 58 минутајош 39 повезаних

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 5 сатијош 62 повезане

Тело бебе пронађено у Новом Саду, кривична пријава против осумњичене мајке
Време пре 1 сатјош 39 повезаних