Povezane vesti

Ne znam kad će mi se vid potpuno vratiti: Vedrana Rudan ima probleme s vidom zbog korone: Lekari kažu da ne znaju o čemu se…

Ne znam kad će mi se vid potpuno vratiti: Vedrana Rudan ima probleme s vidom zbog korone: Lekari kažu da ne znaju o čemu se…

Kurir 08.04.2022
Književnica Vedrana Rudan je, pre skoro dva meseca, zbog koronavirusa ostala poluslepa. U intervjuu za Kurir - prvom oglašavanju za medije nakon svega što ju je zadesilo - Vedrana Rudan je otkrila kako je trenutno. Kako je istakla, ni lekari nemaju… »
Bogati plaču povremeno, a siromašni stalno! Vedrana Rudan za Kurir: Novac je i sloboda i sreća! Lekari su junaci mojih snova

Bogati plaču povremeno, a siromašni stalno! Vedrana Rudan za Kurir: Novac je i sloboda i sreća! Lekari su junaci mojih snova

Kurir 08.04.2022
Širom regiona je pre mesec i po dana odjeknula vest - Vedrana Rudan je, nakon preležane korone, ostala poluslepa. To je javnosti, putem teksta na svom blogu koji je diktirala suprugu, otkrila lično ova poznata književnica, ali mnogi su odmah pomislili da… »

Vesti dana »