Povezane vesti
Ne znam kad će mi se vid potpuno vratiti: Vedrana Rudan ima probleme s vidom zbog korone: Lekari kažu da ne znaju o čemu se…
Kurir 08.04.2022
Književnica Vedrana Rudan je, pre skoro dva meseca, zbog koronavirusa ostala poluslepa. U intervjuu za Kurir - prvom oglašavanju za medije nakon svega što ju je zadesilo - Vedrana Rudan je otkrila kako je trenutno. Kako je istakla, ni lekari nemaju… »
Bogati plaču povremeno, a siromašni stalno! Vedrana Rudan za Kurir: Novac je i sloboda i sreća! Lekari su junaci mojih snova
Kurir 08.04.2022
Širom regiona je pre mesec i po dana odjeknula vest - Vedrana Rudan je, nakon preležane korone, ostala poluslepa. To je javnosti, putem teksta na svom blogu koji je diktirala suprugu, otkrila lično ova poznata književnica, ali mnogi su odmah pomislili da… »
Vesti dana »

Nastava u popodnevnoj smeni odvijaće se normalno nakon uzbune u 26 škola Moravičkog okruga
Morava info pre 1 satjoš 80 povezanih

Zatvorene bolnice, opsadno stanje u Mančesteru! Muškarac autom naleteo na ljude, izbo ih u sinagogi, sumnja se da je imao bombu: Starmer se hitno vraća u Britaniju (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 28 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 38 povezanih

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 58 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 13 minutajoš 18 povezanih