Povezane vesti
Vesni Goldsvorti uručena nagrada „Momo Kapor”
Politika 08.04.2022
Nagrade „Momo Kapor” uručena je danas književnici Vesni Goldsvorti za roman „Gvozdena zavesa - Ljunbavna priča” (Geopoetika) u Skupštini grada Beograda. „Veoma sam srećna i počastvovana ovom nagradom. Ipak, pisci su uglavnom najsrećniji kada su u svojoj… »
U Skupštini grada Beograda uručena nagrada “Momo Kapor”: Laureat Vesna Goldsvorti
Vesti online 08.04.2022
Prestižna nagrada “Momo Kapor” za književnost uručena je književnici Vesni Goldsvorti za roman “Gvozdena zavesa”. Nagradu joj je na svečanosti u Skupštini grada uručio predsednik Upravnog odbora Zadužbine Momo Kapor, akademik i pesnik Matija Bećković… »
Vesni Goldsvorti uručena nagrada „Momo Kapor“ za roman „Gvozdena zavesa“
Danas 08.04.2022
Nagrada „Momo Kapor“ za književnost uručena je danas u Skupštini Beograda književnici Vesni Goldsvorti za roman „Gvozdena zavesa – Ljubavna priča“. Kako su saopštili organizatori, srebrnu plaketu sa motivom školice i novčanu nagradu uručili su joj… »
Dobitnica nagrade „Momo Kapor“ Vesna Goldsvorti: Pisci su najsrećniji u pidžami
Nova 08.04.2022
Pisci su najsrećniji u svojoj pidžami u nekom kutku i ja nisam navikla na sve ove kamere, TV, fotoaparate… Prijatno mi je, ali pomalo i neugodno. Zaista ne verujem da sam ovde i vrlo sam srećna što sam prva žena koja je dobila ovu nagradu. Sada može da… »
Vesti dana »

RHMZ: Danas i sutra maksimalna temperatura do 42 stepena, opasnost od požara
Insajder pre 52 minutajoš 28 povezanih

Fudbaleri Novog Pazara dočekali prvi evropski meč, incidenti sa poljskim navijačima
BBC News pre 12 minutajoš 22 povezane

Četvoro dece poginulo u urušavanju škole u Indiji, desetine zarobljene ispod ruševina
Euronews pre 26 minutajoš 9 povezanih