Povezane vesti
Opšti grabež za njivama u Srbiji! Hektar skočio sa 5.000 na 120.000 evra! Evo ko kupuje oranice i kako se one uništavaju!
Kurir 08.04.2022
Samo tokom tri godine u Srbiji je prodato 52.733 njiva, a cena im je iz godine u godinu sve veća! Istovremeno, obradivog zemljišta, kvalitetnog za poljoprivrednu proizvodnju, sve je manje na čitavoj planeti i biće kritična tačka u budućnosti čovečanstva… »
Cena poljoprivrednog zemljišta u Srbiji skočila sa 5.000 na 120.000 evra po hektaru
Biznis.rs 08.04.2022
Obradivih površina biće sve manje na našoj planeti. Poljoprivredno zemljište u Hrvatskoj je najjeftinije u EU, pokazuju podaci Zavoda za statistiku Evropske unije (Eurostat). Istovremeno, ono je više nego 20 puta jeftinije u odnosu na najnižu cenu u… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 18. avgust: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature
Serbian News Media pre 54 minutajoš 13 povezanih
Ambasadorka Srbije o zemljotresu u Indoneziji: Za sada nema informacija o povređenim Srbima
NIN pre 59 minutajoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 34 minutajoš 69 povezanih