Povezane vesti
Jeziva ispovest anđele iz Zadruge - "sedeo je sa mnom i posle 5 minuta poginuo": Prvi put progovorila o smrti brata
Mondo 08.04.2022
Izgubila je rođenog brata pre četiri godine i od tada, kako kaže, nije ista. Izgubila je rođenog brata pre četiri godine i od tada, kako kaže, nije ista. Učesnica Zadruge Anđela Đuričić, koja od početka rijalitija važi za jednog od favorita publike zbog… »
Za mariju je bilo koji zet, samo da nisam Ja! Zola progovorio o odnosu sa Kulićima, izneo nove laži Miljaninog dečka!
Kurir 08.04.2022
U toku radio-emisija "Sprrrdnja", sa temom "životna priča", Stefan Karić ugostio je Lazara Čolića Zolu. - Kad se desilo sve što se desilo, mene više ništa ne može iznenaditi. Ne znam šta treba da se desi nakon svega, da bi smo se mi iznenadili… »
Sedeo je sa mnom i posle 5 minuta poginuo! Anđela kroz suze govorila o pogibiji brata: Puna kuća ljudi, a kuća prazna bez njega…
Kurir 08.04.2022
Anđela Đuričić otvorila je dušu u radio-emisiji kod Stefana Karića, i tom prilikom progovorila je o porodičnoj tragediji - Vidimo da se između tebe i Mateje smiruju strasti - rekao je Karić. - Jeste, to je sve nekako bilo spontano. Svađali smo se, krivo… »
Vesti dana »

Srbija: Hladno jutro, tokom dana sunčani intervali, uveče kiša na zapadu
Serbian News Media pre 1 satjoš 30 povezanih

Deca zarobljena pod ruševinama, ima mrtvih! Urušila se škola u Indoneziji, suze i vapaji očajnih roditelja: "Pomozite mom sinu" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 11 povezanih

BIRN: Kako su kol-centri iz Beograda pokrali 70.000 ljudi širom sveta
Vreme pre 2 satajoš 4 povezane

Ovaj čovek poreklom iz Novog Sada je garant trampovog plana za gazu! Amerikance uverio da će podržati Netanjahua, sada još da se arapske zemlje pobrinu za Hamas
Kurir pre 20 minutajoš 59 povezanih

Advokatica: Novi zakon o legalizaciji je nagrada za one koji su kršili zakon
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih