Povezane vesti
Držali dete (6) kao roba, dobili po godinu dana zatvora? Slučaj koji je šokirao BiH i presuda koja će ih zgroziti
Kurir 08.04.2022
Opštinski sud u Visokom osudio je supružnike S. H. i S. A. na godinu dana zatvora zbog nasilja nad šestogodišnjim detetom koje je zgrozilo javnost BiH. Postupajući po optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, Opštinski sud u Visokom 30… »
Šokantan slučaj iz visokog: Supružnici koji su dete (6) držali kao roba osuđeni na po godinu dana zatvora
Blic 08.04.2022
Opštinski sud u Visokom osudio je supružnike S. H. i S. A. na godinu dana zatvora zbog nasilja nad šestogodišnjim detetom koje je zgrozilo javnost BiH. Postupajući po optužnici Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, Opštinski sud u Visokom 30… »
Vesti dana »
VJT: Netačni navodi pojedinih medija o "novom upadu" UKP na Filozofski fakult
RTV pre 26 minutajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 15 minutajoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 52 povezane
Iran reagovao na Trampove pretnje: Amerika šalje svoje vojnike u grob, a ne nas u kameno doba
Telegraf pre 1 satjoš 56 povezanih