Повезане вести
Понош: Наставићу да се бавим политиком
Нови магазин 09.04.2022
Председнички кандидат на изборима 3. априла, Здравко Понош изјавио је да ће наставити да се бави политиком и да ће размислити у којој форми, са ким и како ће то урадити. "Имам неку врсту одговорности према људима који су… »
Понош: Наставићу да се бавим политиком, о форми треба да размислим
Данас 08.04.2022
– Када је у питању моје даље политичко ангажовање, оно што за сада једино сигурно знам, је да знам шта нећу. Изашао сам из Народне странке и нећу да уђем ни у једну другу политичку странку, рекао је генерал Здравко Понош, који… »
Понош за НИН: Не планирам да се учланим ни у једну од постојећих странака
Данас 08.04.2022
Кандидат коалиције Уједињени за победу Србије Здравко Понош, у првом јавном иступу након избора 3. априла, екслузивно за НИН изјавио је да после напуштања Народне странке не планира да се учлани ни у једну од постојећих… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 25 минутајош 18 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 1 сатјош 20 повезаних
Временска прогноза: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 14 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 1 сатјош 14 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 15 минутајош 11 повезаних