Povezane vesti

Od jedne pesme sagradila 3 kuće: Branli su joj da je peva u kafanama, a sad otkriva: "Muž mi je imao 99 švalerki, u…

Od jedne pesme sagradila 3 kuće: Branli su joj da je peva u kafanama, a sad otkriva: "Muž mi je imao 99 švalerki, u…

Blic 09.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja se proslavila pesmom "Ala bih se šikicala" progovorila je o pesmi pomoću koje je sagradila tri kuće, bakšišu, počecima ali i iznela skandalozne detalje o braku. - Često radim u Nemačkoj, sad sam imala… »
Pevačica od jedne pesme sagradila tri kuće: Živela u bedi, pa stekla bogatstvo

Pevačica od jedne pesme sagradila tri kuće: Živela u bedi, pa stekla bogatstvo

Nova 09.04.2022
Snežana Jovanović Šikica muzičku karijeru je započela davne 1981. godine, a i pored toga što se nikada nije eksponirala u medijima, bar dve njene pesme svi znate. Nakon što je snimila hitove „Zavede me, majko, momak loš“ i „Ala bih se… »
Muž mi je imao 99 švalerki, jednu sam jurila motkom po dvorištu! Ispovest pevačice koja je od jedne pesme kupila 3 kuće

Muž mi je imao 99 švalerki, jednu sam jurila motkom po dvorištu! Ispovest pevačice koja je od jedne pesme kupila 3 kuće

Mondo 09.04.2022
"Ako se udaš za muzičara svesna si da će da te prevari. I onda šta očekuješ?" "Ako se udaš za muzičara svesna si da će da te prevari. I onda šta očekuješ?" Snežana Jovanović Šikica muzičku karijeru počela je 1981. i nikada nije bila… »

Vesti dana »