Povezane vesti
Od jedne pesme sagradila 3 kuće: Branli su joj da je peva u kafanama, a sad otkriva: "Muž mi je imao 99 švalerki, u…
Blic 09.04.2022
Pevačica Snežana Jovanović Šikica, koja se proslavila pesmom "Ala bih se šikicala" progovorila je o pesmi pomoću koje je sagradila tri kuće, bakšišu, počecima ali i iznela skandalozne detalje o braku. - Često radim u Nemačkoj, sad sam imala… »
Pevačica od jedne pesme sagradila tri kuće: Živela u bedi, pa stekla bogatstvo
Nova 09.04.2022
Snežana Jovanović Šikica muzičku karijeru je započela davne 1981. godine, a i pored toga što se nikada nije eksponirala u medijima, bar dve njene pesme svi znate. Nakon što je snimila hitove „Zavede me, majko, momak loš“ i „Ala bih se… »
Muž mi je imao 99 švalerki, jednu sam jurila motkom po dvorištu! Ispovest pevačice koja je od jedne pesme kupila 3 kuće
Mondo 09.04.2022
"Ako se udaš za muzičara svesna si da će da te prevari. I onda šta očekuješ?" "Ako se udaš za muzičara svesna si da će da te prevari. I onda šta očekuješ?" Snežana Jovanović Šikica muzičku karijeru počela je 1981. i nikada nije bila… »
Vesti dana »
Posle teških uvreda, ruka ruci, nismo vuci, marku se smeši moćna funkcija? Ovako su Tramp i Rubio govorili jedan o drugom, a sada kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane
Studenti zatražili puštanje Relje Stanojevića, apel za njegovo oslobađanje potpisalo 5.000 građana
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Tabaković: Zakon o ograničenju kamata ide u Skupštinu posle izjašnjavanja o novom budžetu
Biznis.rs pre 2 satajoš 25 povezanih
Izraelska vojna baza u Tel Avivu napadnuta dronovima; objavljen treći snimak taoca Saše Trufanova
RTS pre 1 minutjoš 23 povezane