Povezane vesti
Ako budem morala na operaciju, reći ću im da ga malo srede! Dušica stavila silikone, napumpala usta, a planira i ovo!
Mondo 09.04.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila šta će sledeće raditi na sebi. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila šta će sledeće raditi na sebi Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da je imala par estetskih intervencija zbog kojih se oseća bolje i lepše… »
Žao mi je što se upire prst na žene iz javnog sveta: Dušica otvoreno o elitnoj prostituciji, pa priznaje čemu se posvetila
Kurir 09.04.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević ističe da se preporodila otkako joj fokus nije na ljubavnom životu. Voditeljka je progovorila o samoći, teretu koji nosi njen posao, licemerstvu koje je zastupljeno na estradi, kao i pretećim porukama koje je jedno vreme… »
Vesti dana »
NNA: Izraelske snage nastavile napade na jug Libana, poginula najmanje jedna osoba
RTV pre 27 minutajoš 98 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
(Foto) Tramp: Pretpostavljam da sam bio meta, ništa me neće odvratiti od rata sa Iranom
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Srpkinja pisala istoriju atletike, učestvovala u čudu koje će se prepričavati decenijama
Telegraf pre 27 minutajoš 23 povezane