Povezane vesti
Kako se Dušica Grabović pravdala za podvođenje i elitnu prostituciju: Otkrila i kako je upoznala uhapšenog menadžera Kaje…
Kurir 09.04.2022
Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji "Novo Jutro" i progovorila o aferi elitne prostitucije. Pevačica objasnila je kako poznaje Duška Banjca, koji je nedavno uhapšen zbog podvođenja. "Nisam imala priliku da predstavim sebe dosad. Napuštanjem… »
Pisali su da sam imala seks na njivi i spavala s gazdom zbog garaže: Dušica uživo demantovala navode da je makro!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji domaća javnost - "Niko iz policije me nije zvao na razgovor" Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji domaća… »
Dušica Grabović o aferi elitna prostitucija: Kajin kum makro mi je bio menadžer
Nova 09.04.2022
Pevačica čije je ime prethodnih dana dovođeno u kontekst podvođenja, ispričala je svoju verziju. Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji „Novo Jutro“ i progovorila o aferi elitne prostitucije. Ona je objasnila odakle poznaje Duška Banjca, inače… »
Demantovala priče da je makro, pa isplivao katalog prostitutki! Dušica uživo otkrila - ko su te devojke!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije. Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije Dušica Grabović je u Jutarnjem programu Jovane Jeremić odgovarala na pitanja o… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 40 minutajoš 28 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 35 minutajoš 21 povezana

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 25 minutajoš 20 povezanih