Povezane vesti
Kako se Dušica Grabović pravdala za podvođenje i elitnu prostituciju: Otkrila i kako je upoznala uhapšenog menadžera Kaje…
Kurir 09.04.2022
Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji "Novo Jutro" i progovorila o aferi elitne prostitucije. Pevačica objasnila je kako poznaje Duška Banjca, koji je nedavno uhapšen zbog podvođenja. "Nisam imala priliku da predstavim sebe dosad… »
Pisali su da sam imala seks na njivi i spavala s gazdom zbog garaže: Dušica uživo demantovala navode da je makro!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji domaća javnost - "Niko iz policije me nije zvao na razgovor" Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji… »
Dušica Grabović o aferi elitna prostitucija: Kajin kum makro mi je bio menadžer
Nova 09.04.2022
Pevačica čije je ime prethodnih dana dovođeno u kontekst podvođenja, ispričala je svoju verziju. Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji „Novo Jutro“ i progovorila o aferi elitne prostitucije. Ona je objasnila odakle poznaje Duška… »
Demantovala priče da je makro, pa isplivao katalog prostitutki! Dušica uživo otkrila - ko su te devojke!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije. Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije Dušica Grabović je u Jutarnjem programu Jovane Jeremić odgovarala na… »
Vesti dana »
Slabo šta priča, fizički je zdrav a biće saslušan u ponedeljak: Alija Balijagić pod posebnim nadzorom u užičkom zatvoru
RINA pre 1 satjoš 48 povezanih
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Palestinski lekari: U poslednjih 48 sati ubijeno je najmanje 120 Palestinaca
Euronews pre 25 minutajoš 16 povezanih
Komšija upucao oca i sina, pa seo u auto i dao gas: Krvavom obračunu u Mramorku prethodila bizarna svađa
Nova pre 48 minutajoš 16 povezanih