Povezane vesti
Kako se Dušica Grabović pravdala za podvođenje i elitnu prostituciju: Otkrila i kako je upoznala uhapšenog menadžera Kaje…
Kurir 09.04.2022
Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji "Novo Jutro" i progovorila o aferi elitne prostitucije. Pevačica objasnila je kako poznaje Duška Banjca, koji je nedavno uhapšen zbog podvođenja. "Nisam imala priliku da predstavim sebe dosad. Napuštanjem… »
Pisali su da sam imala seks na njivi i spavala s gazdom zbog garaže: Dušica uživo demantovala navode da je makro!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji domaća javnost - "Niko iz policije me nije zvao na razgovor" Dušica Grabović konačno progovorila o navodima da je umešana u aferu o kojoj danima bruji domaća… »
Dušica Grabović o aferi elitna prostitucija: Kajin kum makro mi je bio menadžer
Nova 09.04.2022
Pevačica čije je ime prethodnih dana dovođeno u kontekst podvođenja, ispričala je svoju verziju. Pevačica Dušica Grabović pojavila se u emisiji „Novo Jutro“ i progovorila o aferi elitne prostitucije. Ona je objasnila odakle poznaje Duška Banjca, inače… »
Demantovala priče da je makro, pa isplivao katalog prostitutki! Dušica uživo otkrila - ko su te devojke!
Mondo 09.04.2022
Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije. Dušica Grabović javno odgovara na optužbe da se bavi organizacijom elitne prostitucije Dušica Grabović je u Jutarnjem programu Jovane Jeremić odgovarala na pitanja o… »
Vesti dana »
Objavljena je prognoza za celu nedelju i mnogi će se uhvatiti za glavu: Evo gde se i kad očekuje kiša, pa čak i sneg
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Otkazano 650 letova u Rijadu nakon napada Huta: Najmanje 12 poginulih, zašto aerodrom nije zatvoren na vreme?
Aero.rs pre 1 satjoš 49 povezanih
Tramp kaže da Ukrajini treba novi lider, Kijev odgovorio da narod bira
Nedeljnik pre 30 minutajoš 40 povezanih
Studentska lista najavila podnošenje žalbe Upravnom sudu zbog postupanja RIK-a
N1 Info pre 6 satijoš 10 povezanih
Sutra počinje štampanje glasačkih listića, pravo glasa imaju 6.450.523 birača
Euronews pre 1 satjoš 23 povezane