Povezane vesti
Andreana Čekić otkrila kako se obrukala
Nova 09.04.2022
Pevačica je javno ispričala svoj najveći blam. Naime, pevačica je pevala na jednoj svadbi gde je doživela jednu specifičnu situaciju i sad je podelila na Instagramu o čemu se radi. „Pitala sam čoveka kome sam pevala na svadbi: ‘Kad se ženiš?’. Utripovala… »
Obrukala se! Andreana Čekić priznala šta je uradila na svadbi gde je pevala, mladoženja i bend je gledali u čudu! Foto
Kurir 09.04.2022
Pevačica Andreana Čekić je sa svojim pratiocima podelila jedan koji joj je nedavno dogodio. Naime, pevačica je pevala na jednoj svadbi gde je doživela peh i sad podelila na Instagramu o čemu se radi. - Pitala sam čoveka kome sam pevala na svadbi: "Kad se… »
Vesti dana »

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 53 minutajoš 2 povezane

"U Srbiji će biti kao u sahari": Temperature će ići preko 40 stepen u julu: Počinju i tropske noći, a od tada prestaje svaka nada za osveženje
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

(Foto) vatrena stihija u Srbobranu: Gori ogroman objekat: Gusti crni dim kulja, sve raspoložive vatrogasne jedinice na terenu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

"To je najveći udarac u mom životu, kad ti ode tako neko: Mlad..." Zorica Brunclik ovako priča o porodičnoj tragediji
Blic pre 3 satajoš 1 povezana