Povezane vesti
Tuga! Poznato kako je preminuo Bojan Lazarov: Godinama se borio protiv depresije, pre 2 godine pokušao samoubistvo
Mondo 09.04.2022
Glumac Bojan Lazarov preminuo je u 50. godini. Glumac Bojan Lazarov preminuo je u 50. godini. Srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac Bojan Lazarov preminuo je danas, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena… »
Tragičan kraj jedne velike karijere: Evo kako je preminuo glumac Bojan Lazarov!
Kurir 09.04.2022
Glumac Bojan Lazarov rođen je 1972. godine, a danas nas je zauvek tragično napustio. Tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega. Ovaj glumac mnogima je poznat po ulogama u "Klopci"… »
Zaustavio si me danas Boki! Poznati glumci potpuno slomljeni zbog odlaska Lazarova, a njegov kum oglasio se i jako mu je…
Kurir 09.04.2022
Bojan Lazarov, koji je rođen 1972. godine, srpski televizijski, glasovni i pozorišni glumac je preminuo, a tužnu vest o njegovoj smrti objavila je na Instagramu glumica Jelena Đokić koja se oprostila od njega. Ubrzo se oglasila i Sloboda Mićalović… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 27. mart: Nastavak pljuskova uz pad temperature
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 1 satjoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 10 satijoš 5 povezanih